Even voorstellen:
Mike de Wolf
 

Gediplomeerd en gecertificeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnose Coach, Jeffrey Stephens WLMH, IMR+ / The Swan

Mike is al jarenlang actief als life coach en trainer/coach op het gebied van gedragsverandering. Dankzij zijn interesse in NLP ( Neuro Linguïstisch Programmeren) is hij in aanraking gekomen met hypnose en werd gelijk gegrepen door de snelle en blijvende veranderingen die je kunt bereiken met directe hypnose.

Door goed te luisteren en een sfeer te creëren waardoor mensen zich snel en meteen op hun gemak voelen wordt al meteen een basis gelegd voor dat wat zo belangrijk is bij een hypnotherapiesessie, namelijk: ontspanning.
Mike is een gepassioneerde hypnotiseur met zijn focus op krachtige sessies met een persoonlijke aanpak zodat hij samen met de cliënt tot een passende oplossing komt.

Het feit dat Mike erg veel tijd besteed om zijn cliënten op hun gemak te stellen en in het voorgesprek duidelijk aangeeft wat er staat te gebeuren en boven water probeert te krijgen wat hun klacht nou echt daadwerkelijk is, wordt erg op prijs gesteld. Door zijn ervaring en kennis is Mike in staat om op een heldere manier elk probleem aan te pakken en op te lossen. Zijn inlevingsvermogen en “no nonsens” mentaliteit zijn een grote kracht van Mike waardoor men zich al snel op hun gemak voelt en een vertrouwensband wordt gecreëerd.

Hypnose Praktijk Eindhoven heeft tot doel om haar cliënten op een eerlijke, vertrouwde manier te helpen en ze weer in hun kracht te zetten, zodat men weer zelf de regie over hun leven kan nemen en zich niet meer laten leiden door hun probleem. Of het nu gaat om angsten, fobieën, stoppen met roken, emotionele bagage, afvallen, of je gewoon beter, sterker of zelfverzekerder te voelen, met veelal één hypnose sessie is dit de ideale manier om uw doel te bereiken.

Even voorstellen:
Petra Boelens
 

Gediplomeerd Internationaal Register Hypnotherapeut / Hypnose Coach, Jeffrey Stephens WLMH, IMR+ / The Swan/ Virtuele Maagband

Door haar eigen ervaring met diverse hypnose sessies heeft zij de kracht van hypnose leren kennen. Hypnose is een hele snelle manier om resultaat te behalen en ze was er direct zeer enthousiast over om dit zelf te leren en zodoende mensen hier mee te gaan helpen.

Door met rust en kalmte te luisteren en te inventariseren wat de hulpvraag is van een cliënt is Petra in staat om maatwerk te leveren als het gaat om tot een oplossing te komen voor de klacht van de cliënt. Sfeer en ontspanning werken daarin mee om vertrouwen te wekken; zaken waar Petra goed in is. Een duidelijke uitleg en het wegnemen van vooroordelen en onzekerheden met betrekking tot hypnose horen daar uiteraard ook bij.

Mensen helpen zodat ze weer beter in hun vel zitten en daardoor meer van het leven kunnen genieten is Petra haar doel. Of het nu gaat om afvallen, stoppen met roken, faalangsten of gebrek aan zelfvertrouwen, bij Petra krijg je altijd 100% aandacht. Door haar creativiteit en inlevingsvermogen zijn haar sessies altijd speciaal op maat gemaakt voor jou!