Trauma verwerken met hypnose in Eindhoven

Het oprakelen van het verleden of bepaalde gebeurtenissen is iets wat velen denken dat we doen als we het over hypnose hebben. De angst om bepaalde emoties weer onder ogen gaan zien en ze te herbeleven is iets wat niet fijn is.
Het oprakelen en herbeleven is niet nodig. Tenslotte ken jij je verleden als geen ander.
Wist je dat je met hypnose niet eens hoeft te zeggen wat je dwars zit of wat op je drukt?

Last van een trauma en lukt het je niet dat te verwerken? Het is een rugzakje dat je overal mee naartoe draagt, omdat het niet lukt om de emotionele bagage te verwerken. Wij helpen je jouw verleden los te laten, met behulp van hypnose in onze praktijk in Eindhoven. Wij krijgen toegang tot het onderbewustzijn, waar jij de kans hebt om oud zeer blijvend los te laten.
Dankzij hypnose kun je een trauma verwerken, omdat we toegang krijgen tot het deel van het brein dat normaal gesproken gesloten blijft. Jouw bewustzijn houdt de deur normaal gesproken dicht. Hypnose opent die deur, zonder dat je slaapt of niet meer in controle bent. Je blijft gewoon bij bewustzijn, terwijl wij zorgen voor een diepe staat van volledige fysieke en mentale ontspanning.

Last van een trauma

Draag jij een rugzakje met je mee of heb je moeite om het verleden achter je te laten? Veel van onze cliënten willen het graag achter zich laten, maar krijgen dat zelf niet voor elkaar. Ze hebben al van alles geprobeerd. Uiteindelijk verwerken ze hun trauma met hypnose in onze praktijk in Eindhoven, omdat we daarmee doordringen tot het belangrijke onderbewustzijn.
De lading die je nog ervaart op je trauma en waar je niet vanaf komt zit in het onderbewustzijn. Daar ligt het opgesloten in een deel van het brein waar je normaal gesproken niet komt, omdat het bewustzijn in de weg zit. Met hypnose gebruik je een methode om die kritische factor open te zetten, zodat jij de kans hebt om het trauma los te laten.

Hypnose bij een trauma

Hypnose is een diepe staat van volledige ontspanning. Te vergelijken met de hoge mate van concentratie die je ervaart als je een spannend boek leest. Je vergeet even de wereld om je heen, terwijl je volledig bij bewustzijn bent. Je behoudt de volledige controle, terwijl wij de toegang openen naar jouw onderbewustzijn.
Daar helpen we je emotionele bagage op te ruimen, bijvoorbeeld om oud zeer definitief los te laten. Op die manier kun je jouw trauma verwerken met hypnose in onze praktijk in Eindhoven, zodat je weer de kans hebt om verder te gaan.

Kennismaken: hypnose in Eindhoven

Benieuwd hoe we onze cliënten hebben geholpen met trauma’s die zij ervoeren? Lees hier de ervaringen in onze recensies. We zijn telefonisch bereikbaar, zodat we je vrijblijvend meer kunnen vertellen over hypnose en hoe we daarmee het onderbewustzijn benaderen. En heb je specifieke vragen over jouw rugzakje of over hoe je het verleden los kunt laten met deze behandeling in onze praktijk in Eindhoven? Wij staan graag voor je klaar.
Wil je jouw trauma loslaten met hypnose? Bel ons op telefoonnummer +31 6 55 39 21 71 (Mike de Wolf) of +31 6 25 42 44 68 (Petra Boelens) of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je.