Ervaringen van cliënten

Stoppen met roken

Goedemiddag hier een berichtje van Jolanda, ben vorige maand met Jill bij jou geweest voor te stoppen met roken  wou je laten weten dat het goed gaat met mij nergens geen last van. Ik ben kei blij, had dit veel eerder moeten doen, Petra nog bedankt hiervoor en fijn weekend.

Groetjes Jolanda

Emotionele bagage

Hallo Mike,
Ik wil je even laten weten hoe het met me gaat: het gaat goed met mij!!! 😃
Het had wat tijd nodig te komen waar ik nu ben, beetje bij beetje,  stap voor stap ging ik meer van mezelf houden en met behulp van de ankertjes kwam er meer ruimte in me. Ik ben je dankbaar voor jouw hulp én het vertrouwen dat je in mij had. Ik raak nog wel eens in een dip of van de wap,  maar ik heb hierin berusting, ik vecht er niet meer tegen zodat ik ook weer eerder de zon zie schijnen.
Nogmaals héél véél dank voor wat je voor mij hebt gedaan! Een fijne wereld is voor me open gegaan. 😊
Hartelijke groet,
Frieda

Stoppen met roken

Goedemiddag Petra
Zijn we weer bijna 4maanden verder en ik kan je vertellen dat ik  nog steeds niet gerookt heb en dat ik daar heel blij mee ben. Totaal dus bijna 5 maanden rookvrij. Succesverhaal ( tot nu toe). Nogmaals dank je wel🙏

Hartelijke groeten van Catrien

Stoppen met roken

Hoi Petra, ik ben nu enige weken onderweg als niet roker. Ik moet zeggen dat ik zeer verbaasd ben hoe makkelijk me dat afgaat. Ik vind het wel fijn als er in mijn buurt gerookt wordt 😉 maar heb zelf de behoefte niet meer.
Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat.  Nu eerst nog ff genieten van onze vakantie

Gr, Jan N

Zelfvertrouwen/eigenliefde

Hallo Mike, even een update hoe het gaat met mij 😊, dat had ik je beloofd en doe ik ook graag.
Ik durf het bijna niet uit te spreken omdat ik dan het gevoel heb dat ik het af moet kloppen of dat het gevoel dan misschien weggaat 🤪😂
Sinds ik bij je ben geweest voel ik me fantastisch.  Ik heb veel meer energie, ook levensenergie om dingen te ondernemen.  Ik voel me gelukkig, kan weer lachen en kan genieten van de kleinste dingen. Ik praat makkelijk met anderen. Ook zeg ik het meteen tegen mijn partner als iets me niet aanstaat. Terwijl ik me er eerst vanbinnen over opvrat. Ik ben zo blij, en wil nooit meer terug naar zoals ik me eerder voelde. (Maar daar ben ik wel bang voor) .
Het slapen wil nog niet zo lukken helaas.

Groetjes Ellis

Stoppen met roken Update

Hoi Mike,gisteren alweer 1 jaar geleden dat mijn pakje de prullenbak in ging.

Bedankt een jaar “een niet roker”.

Groetjes Rachel

Stoppen met alcohol

Hi Petra! 2 maanden geleden ben ik bij je geweest om mijn probleem met alcohol aan te pakken. En wat een verandering is dat geweest! Ik merk zoveel positieve veranderingen, mentaal, fysiek en in mijn relaties tot anderen. M’n ankertje heb ik nog niet gebruikt en dat terwijl ik veel momenten heb gehad waarop ik normaal gesproken dronk. Zo ben ik bij meerdere concerten geweest, etentjes, voetbal en natuurlijk de kerstdagen maar het was dus geen enkel probleem om een andere keuze te maken. Zoals je aangaf is het voor mijn omgeving soms wel wat lastig te begrijpen maar ook daarin merk ik langzaam een verandering. Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp!

Groet, S.

Stoppen met roken

Hey Petra,

Het is alweer even geleden dat je mij hebt gezien.. bijna 5 maanden!! Graag schrijf ik ook een review want ik ben ook al bijna 5 maanden rookvrij! Ongelooflijk en bizar dat ik 1 sessie bij jou heb gehad en dat het mij zover heeft gebracht al. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik nuchter in het leven sta en hadden niet verwacht dat dit mij verder ging helpen maar zo zie je maar weer, je moet overal voor open staan. Daarnaast werd ik gezien als “jij en roken zijn 1”, ik kreeg eerlijk gezegd wel error van deze opmerking maar dat wil wel aangeven hoeveel ik daadwerkelijk rookte en eerlijk is eerlijk, ik kreeg ook stres als ik geen mogelijkheid tot roken had. Je wilt ook niet weten hoeveel rust ik nu in mij heb en daar staan rokers vaak niet bij stil. Je denkt vaak rust te krijgen bij een sigaret maar eigenlijk geeft het je meer stres om continue aan te moeten staan met waar, wanneer je kan roken en chagrijnig worden als het zo druk is dat je er geen tijd voor kan maken. Nou geloof mij, dan was bij mij de stres het hoogst. Voordat ik de sessie bij je had ben ik een maand daarvoor begonnen met sporten, ondertussen sport ik nu 3x per week want ja we hebben ook tijd over en ben ik gelukkig niets aangekomen! Bijna tot geen bijwerkingen gehad en ik weet hoe die waren want 1 jaar daarvoor ging ik het proberen op eigen houtje. Ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik nu fitter, rustiger en rijker ben. Bedankt Petra en hopelijk kan je nog velen andere helpen! ❤️ Heb er al een aantal naar jullie doorgestuurd. 😊

Liefs Alysia

Stoppen met roken

Hee Mike ik wilde even laten weten dat het heel goed met ons gaat! Allebei nog steeds niet rokers 😁en dat zullen we blijven bedankt !

Groetjes Nikki en Evi

Loslaten

De hypnose heeft me echt geholpen, ik ben rustiger/ reëler in communicatie én blijf niet meer in discussies hangen. Ze duren geen uren/dagen meer.
Heel blij mee, nogmaals bedankt Mike voor je hulp én inzicht! 🙏🏼

Groet Yvonne C.

Faalangst en daarna Afvallen

Hi Petra,

Ik wil je even laten weten dat het heel goed met me gaat. Ben nu 2 maanden geleden voor het laatst bij je geweest en merk echt wezenlijk verschil. Ik ervaar, denk ik voor het eerst in mijn leven, eetrust. Wat een verademing! Ook ben ik sinds onze laatste sessie 10 kg kwijt. Zonder moeite of stress. Echt zo fijn. Bij ons op het werk hebben ze de toiletgebouwen gerenoveerd, tijdelijk was de spiegel weg. Het eerste wat ik dacht was: daar gaat mijn ‘ik hou van jou’ spiegel momentje. Haha, wie had dat ooit gedacht. Bedankt voor je fijne hulp, ben er echt super blij mee.
Ik wens je alvast hele fijne dagen en een goede jaarwisseling!

Lieve groetjes,
Ellen

Stoppen met roken

Dag Petra, vandaag 6 maanden geleden dat ik  als verstokte roker bij jou binnen wandelde en als niet-roker buitenkwam. Het leek of je niet veel vertrouwen had in mijn motivatie maar die was er wèl! Ik ga niet liegen; de eerste 2 weken was er veel “innerlijke onrust”, net zoals jij zei, maar nooit zo zwaar of zo erg dat ik terug wilde roken of naar een sigaret verlangde. Ik verbaas mezelf nog elke dag en mijn familie kan het ook niet geloven maar het werkt voor mij. Zonder zou het niet gelukt zijn. Carole rookt ook nog steeds niet. Merci!

Warme groeten, Virina uit Tongeren

Stoppen met roken

Hallo Petra,

Ik ben nu 6 weken gestopt met roken en nog steeds dolblij dat jij mij daarbij hebt geholpen. Ik had niet verwacht dat het kon maar dankzij jou ben ik erin geslaagd oprecht dank je wel!

Gr. Peter

Faalangst / Eigenliefde

Lieve Petra, ik stuur je een appje omdat mijn bezoek aan jou me weer zó ontzettend goed gedaan heeft!
Ik zit net aan m’n kopje koffie en voel me gewoon gelukkig..
Afgelopen week voelde ik me zelfverzekerder, vrolijker, steviger in m’n keuzes, ontspannen, dankbaar, gelukkig…. Dat herken ik niet zo’n lange periode achter elkaar.
Door het tegen mezelf te zeggen, dat ik van me hou lijk ik er ook steeds mooier uit te zien. Althans ik vind mezelf mooier, en mijn man zegt deze week vaak; wat zie je er toch mooi uit, wat heb je gedaan 😃
Ik ben je enorm dankbaar! Groetjes Nienke

Vliegangst

Hoi Mike, ik wilde je laten weten dat de vliegreis goed is gegaan. Ik was even benauwd maar met behulp van het ankertje is dit over gegaan.
Dank voor je hulp!
Gr, Caroline

Stoppen met roken

Goedenavond Mike.
Hierbij even een appje over de voortgang na ons gesprek. Nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om het sigaretje te laten liggen.
Ik heb je inmiddels ook al aan velen aanbevolen. Dik tevreden.

Groeten André vd K.

Update stoppen met roken

Hoi Mike gisteren 8 maanden  geleden nu nog steeds een niet-roker voelt als een bevrijding . Mijn  vriendin 7 maanden geleden bij jou geweest en ook nog steeds een niet roker 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼

Marcel

Stoppen met Blowen

Goeiemorgen Mike nu een maand geleden dat ik bij jou ben geweest om te stoppen met blowen en tevens heb ik een extraatje meegekregen om meer aan mezelf te denken. Er is veel gebeurd in deze maand minder leuke dingen en ook leuke dingen maar dat komt omdat ik eindelijk voor mezelf opkom en alles zeg wat me dwars zit. Dat was echt nodig en een hele rollercoaster, maar het snakken naar een Joint heb ik nog niet gehad. Ik heb nachtmerries gehad en werd nachts huilend wakker, maar heb geleerd gelijk daarop te reageren en dat probleem uit de wereld te praten met de mensen waar ik over droom.  Dromen en nachts wakker liggen doe ik nog wel maar wordt al minder. Na 25jaar blowen ben ik nu toch echt van mijn verslaving af en wil het ook niet meer toelaten bedankt daarvoor ✅☺️

Groetjes Annemiek

Angst duiken in open water

Hoi Mike,
Ik wil je nogmaals bedanken. Ik heb gister namelijk echt kunnen genieten van het duiken. Het anker hielp enorm! Dank je wel voor al je hulp

Gr. Luuk

Emotionele Bagage

Hallo Mike,

Wil je even weten hoe het is gegaan nadat ik toch enigszins verward en onder de indruk van alles bij je ben weggegaan. Vrij snel ben ik van de hoofd schouder en nek pijn verlost. Moe ben ik nog steeds maar er verdwijnt ook nog steeds van alles. Heel langzaam verdwijnt de mist met bewolking uit mijn hoofd. Is erg verhelderend. Het spiegel verhaaltje kost nog steeds moeite dat wel. Heb vertrouwen dat het ooit beter gaat,

Mensen op mij heen vinden mij rustiger en vinden dat ik mondiger ben geworden, zonder brutaal te zijn of gemeen. En Mike ik ben geen verrader en de sleutel van mijn mond is weg. Hahaha.

Er zijn er maar een paar die weten van mijn bezoek aan jou. Bij deze nogmaals mijn dank en ik laat je zeker over een tijdje nog iets weten. Oh ja, op dezelfde dag  dat ik in de ochtend bij jou was heb ik in de middag mijn scooter mobiel gepakt en ons kerkdorp Acht en Achtse Barrier noord onveilig gemaakt om boodschappen te doen. Wat een bevrijdend gevoel is dat. Je leest het wel gaat de goede kant op.

Een warme groet van Liesbeth.

Stoppen met roken

Hoi Mike,
Morgen 11 weken geleden bij jou geweest voor stoppen met roken .
Wilde ff laten weten dat ik nog steeds een NIET roker ben .👌🏼👌🏼👌🏼

Gr. Marcel

Faalangst presentatie

Symposium is gehaald met een goed!! Dank je wel voor je hulp!!

En voor het “ankertje”! Het heeft goed geholpen!

Luuk

Suikerverslaving

Hoi Mike, inmiddels bijna een maand geleden dat ik bij je was voor mijn suikerverslaving. Het gaat echt supergoed. Ik kan er goed vanaf blijven en ben hierdoor ook een paar kilootjes kwijt. Alleen de koffie zonder suiker vind ik nog steeds niet echt lekker. Ik wil er persé geen suiker in doen dus drink ik meer thee of cappuccino. Ik ben echt blij met het resultaat. Nogmaals bedankt.
Silvia

Stoppen met roken

Hoi Mike,

14 juli 2022 ben ik bij jou geweest om te stoppen met roken. Nu 8 maanden later ben ik nog steeds een “niet roker” en heb ik eigenlijk totaal geen moeite gehad met stoppen. De eerste 3 dagen waren een beetje gek, ik was een beetje zoekende op de momenten dat ik normaal ging roken. Dit gevoel was na 3 dagen weg en ik heb echt nooit zin meer gehad in een sigaret. Ik was heel bang dat het met 11-11 en carnaval fout zou gaan, aangezien ik roken en carnaval als samen zag. Ik vond het dan ook best spannend die eerste dag. Gek genoeg (of juist niet) heb ik geen enkele behoefte gehad om te roken. Voor mijn gevoel de eerste overwinning. Carnaval moest nog komen, en dat waren 5 dagen feest, dus weer een beetje bang. Maar ook deze dagen geen enkele behoefte gevoeld.

Een geslaagde behandeling kunnen we dus wel zeggen, dus echt heel blij dat ik deze stap toen heb genomen!

Kari

Stoppen met roken

Goedemiddag Mike, ik zou nog even iets laten weten hoe het nu gaat. Nou ben inmiddels al 7 weken een NIET ROKER haha en het gaat super goed, dankjewel.

Groetjes Freek

Stoppen met roken

Dag Mike. Na ruim 3 maanden een berichtje om te zeggen dat ik nog steeds een niet roker ben. Ook tijdens een korte turbulente periode is me dat gelukt. Slechts twee keer m’n anker gebruikt en van ‘de opbrengst’ al een leuk reisje gemaakt. Hypnotherapie is geen wondermiddel; maar de ondersteuning is wonderbaarlijk.

Groetjes Lenie

Alcohol en drugsverslaving

Hee Mike en Petra,
Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alle hulp, ik ben nu al enkele maanden verder en het gaat echt super goed met me!😁
Ik ben eindelijk mezelf hoe ik altijd had moeten zijn. Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan maar dat hoeft ook niet.
Het heeft me ontzettend geholpen. Bedankt voor alles.

Groeten Paul

Faalangst/Eigenliefde

Even een korte update: ik w8te paar dagen af wat het mij zou doen jouw hypnose.  😉
Ik voel mij de laatste dagen heel prettig. Er is stroming in mijn lijf. Ik weet niet hoe het mogelijk is maar ik kan niet (meer) negatief denken. Ik ben veel rustiger, word niet snel boos.🙏🏽(ankertje werkt ook😉)
De ochtend na de hypnose begon ik zoals altijd muziek (willekeurig) aan zetten om mijn dag te starten. Gelijk het eerste nummer was The Best van Tina Turner🙃 bizar.
Vandaag kwam ik iemand tegen bij de Lidl. Deze iemand heeft mij ruim 2 5 jaar geleden flink gekwetst en omdat zij met de situatie niet om kon gaan heeft ze mij geblokkeerd (lees: gevlucht).  Nu stonden wij oog in oog. Mijn reactie was met een glimlach ‘hey…hoi’ gezegd   haar reactie was dat ze heel zenuwachtig werd en wilde vluchten.  Ik heb genoten 😊🤣 ik vond heel fijn dat ik juist rustig ben gebleven.  Dankjewel ervoor ik hoop dat het zo mag blijven 🙏🏽

Gr. Nora

Faalangst

Hallo Mike!
Ik wil je ff laten weten dat het goed met me gaat. Ik voel me meer zeker van mezelf en kom meer tot mijn recht. Ik heb eigenlijk het anker nog niet hoeven te gebruiken. Ik heb nog vaak aan de hypnose en de dingen die je hebt gezegd teruggedacht. Ik vond het een bijzondere maar fijne ervaring. Het heeft me goed geholpen om fijner in het leven te staan. Dank je wel daarvoor en misschien nog eens tot ziens.

Gr. Sander

Afvallen

Goedemorgen Petra!✨ ik wil even laten weten hoe het met me gaat. Ik ben eind januari bij jou geweest en sindsdien heb ik echt het roer omgegooid en leef ik nagenoeg geheel suikervrij… dit doet enorm veel met me, en buiten het feit dat de kilo’s eraf vliegen, voel ik me echt zoveel beter, energieker en fit! Dankjewel voor jou hypnose sessie! ben enorm blij dat ik bij jou geweest ben, het heeft me echt ontzettend geholpen!!!

lieve groetjes Linke

Emotionele bagage/Eigenliefde

Hoi, Mike.
Ik wil je nog graag bedanken  voor een buitengewone sessie. Het werkt . Ik voel me echt fijn, veel beter en… super fijn:)
En ik luister dagelijks naar de  audio🙏

Groetjes, Elena

Wenkbrauwen plukken

Hoi Mike,
ik heb goed nieuws! mijn wimpers en wenkbrauwen zijn terug! dankjewel!!
Ik gebruik het anker nog iedere dag.

Gr. Isis

Emotionele bagage

Hee Mike, Het is nu bijna 2 weken geleden dat ik bij jou ben geweest. De dagen erna waren best verdrietig. Leek wel of er wat oud verdriet omhoog kwam. Heb het er laten zijn en gevoeld. Daarna werd alles eigenlijk een stuk lichter. Ik liep al 1,5 jaar met veel pijn in de boven rug en nek rond. Deze is gewoon tot op heden weg😱 ik denk dat die rugzak letterlijk in de weg zat. Verder merk ik veel vrolijkheid, lichtheid, humor, balans, maar ook zelfverzekerdheid.
Heb zelfs het idee dat na deze sessie. Ook andere dit zien en dan met name op mijn werk. Werd daar behoorlijk ondergewaardeerd voor mijn gevoel. Snel getriggerd etc. En dat is in mijn werk als sociaalwerker/ jongerenwerker niet zo handig met al die spiegeltjes.
Ik wil je ontzettend bedanken.
Niet alleen de hypnose is fijn, maar ook jouw aanwezigheid de warmte , het gesprek. En de directheid waarmee je dingen aankaart, maar wellicht nog belangrijker voelt op dat moment wat bij een ander speelt.

Enorm bedankt!
Groetjes Lindsey 😊

Stoppen met roken

Hallo Petra even een bericht vanuit mijn zijde.. het gaat hartstikke goed met me niet roken. Begint nu echt uit mijn systeem te gaan. Heel af en toe nog een momentje maar die zijn binnen 3 seconden weer weg. Zo blij dat ik geweest ben. En we gaan dit volhouden daar heb ik veel vertrouwen in. Fijn weekeind gewenst.

Gr. Marcel

Emotionele bagage

Het is hier zo rustig nu. Het is bijna eng.. geen bom ontploffingen meer. Niet dat ik nooit boos ben maar ik schiet niet meer zo uit m’n slof als maanden geleden. Onze laatste afspraak heeft echt een wereld van verschil gemaakt.
Dankjewel! We kunnen weer leven haha. Ik ben je echt zo dankbaar. Zoveel jaren al bezig met tig instanties en niks opgeschoten. NU eindelijk rust.

Groetjes Channika

Angsten en Emotionele bagage

Dag Mike, aan het einde van dit jaar willen wij jou heel graag bedanken????Je hebt ons enorm goed geholpen. Vliegangst is opgelost en Dick is na het stoppen met zijn medicijnen (na goedkeuring van huisarts) afgelopen week nog meer zichzelf. Het rare gevoel is helemaal weg, dus het lag echt aan de medicatie. Je hebt een ongelofelijke gave, bent betrokken en helpt mensen daadwerkelijk van problemen af. Dit wilde wij je echt even meegeven. Wees maar trots op je gave, ook al zal deze soms ook moeilijk zijn door je hoog gevoeligheid. Fijne feestdagen voor jou en Petra ????

Lieve groet, Helene en Dick

Faalangst

Meteen bij binnenkomst had ik een goed gevoel bij Mike, open, krachtig, vriendelijk, hij gaat recht op zijn doel af, geen kletspraatjes. Voor mij was deze afspraak erg belangrijk, ik was er achter gekomen dat mijn onderbewustzijn mijn leven flink beïnvloedde en mij weerhoudt om mijn optimale zelf te zijn. Ik dacht ik geef dit echt een kans en mijzelf de kans, wel maakte ik mij zorgen of het wel zou lukken, of ik werkelijk onder hypnose kon komen mede door een eerdere ervaring waarbij dit niet lukte. Na een korte maar kernachtige kennismaking zijn we aan de slag gegaan, omdat ik bang was dat het niet zou lukken had ik het idéé dat ik mijn best moest doen om “mee te werken” ondanks dat Mike mij verteld had om zelf niets te doen.. na nog een keer aanzetten kon het loslaten en kon Mike zijn werk doen, toen we klaar waren vroeg Mike mij naar wat ik voelde en dat was in de eerste momenten nog niet zo veel, maar na even bijgetrokken te zijn voelde ik een bepaalde zwaarte in mijn hoofd en armen.
De volgende dag voelde ik meteen dat het drama wat zich altijd afspeelde in mijn hoofd er niet meer was, ik werd niet meer gehinderd door getob maar ik had een hele prettige helderheid en voelde mij bevrijd. Nu een dag of vijf verder kan ik zeggen dat deze staat van zijn er nog steeds is, ik voel rust en ik ben nieuwsgierig hoe ik mijn leven mooier kan gaan maken.
Mike ontzettend bedankt voor je hulp, zoals ik al zei je bent een man naar mijn hart,  bedankt!!
Groeten Jur

Afvallen

Ha Petra, het gaat heel goed met mij en het afvallen. Ik ben inmiddels meer dan 10 kilo afgevallen. Wel ben ik overgegaan naar koolhydraatarm eten en daar een stukje begeleiding in gezocht. Dat betekent dat ik onze nog aankomende afspraak niet nodig heb. Dank voor je ondersteuning in mijn proces…. Groetjes Joyce

Stoppen met roken

Hallo Mike,
Het is inmiddels een maandje geleden dat ik bij je was en ik ben nog steeds een NIET ROKER! En dat blijft ook zo!
Nogmaals bedankt voor je hulp! ????
Groetjes Paulette

Stoppen met roken

Hoi Mike,
Mijn eerste week als niet roker is al voorbij. Ik  sta er zelf toch wel versteld van dan het zo makkelijk gaat. Natuurlijk zijn er momenten dat ik aan roken moet denken,  maar het is dan ff in mijn gedachten en dat is het dan ook wel,  zoals jij ook aangaf. Ik ben er super, super blij mee, ga dit volhouden, en mocht ik gaan twijfelen dan neem ik weer contact met je op. Maar voor nu heel erg bedankt.

Groetjes Antonie, niet roker voor het leven.????

Emotionele bagage

Mike, ik wou jou nog bedanken, ik voelde er gelijk al iets van. Mijn emmer loopt niet continu meer over en ik ben rustiger en ik lijk meer ruimte en geduld te hebben. Ik voel ook idd oude rommel verdwijnen vooral bij mijn chakra’s.  En ik voel mij niet meer zo doods, wel krachtiger dus ik merk al veel veranderingen binnen een dag tijd! Ik zou graag nog een nieuwe afspraak willen inplannen voor zelfvertrouwen en stoppen met roken

Groetjes Loraine

Afvallen/suikerbehoefte

Hoi Petra alweer een tijd geleden zat ik bij je op de stoel, het gaat redelijk mijn lijf vraagt minder naar zoetigheid en je kaartje zit altijd in mijn telefoon hoesje zo kan ik altijd even terug naar het moment. Ik merk dat ik langzaamaan er ga komen en dat is prima.

Groetjes Diana.

Stoppen met roken

Een halfjaar gestopt met roken door de hypnose bij jou.
Ook het stukje zelfliefde wat je hebt meegenomen in de behandeling is veel meer geworden.
Bedankt Mike !

Joanne

Angst Paniekaanval

Hoi Mike,

Het is zo’n maandje geleden (21-9-22   15.00 uur) dat ik een behandeling bij jou heb gehad. Ik vond het toch wel heel spannend en blokkeerde af en toe, maar heb het als heel prettig ervaren. Gelijk toen ik wegreed voelde ik me in de auto al zelfverzekerder in het verkeer, heel apart. De tijd na de behandeling heb ik veel stress volle momenten gehad.  Ik heb geen enkele paniek aanval gehad en bleef ik rustig.Wel vaak ankertje gebruikt. Nu nog steeds. Ook is de  knoop in mijn maag weg, dat is heel apart. Kan nog wel niet van mijn maag medicijnen af.

Nog heel vaak herhaal ik de tekst op je kaartje. Dat geeft me kracht in alles wat ik doe….

Gr. Marianne

Stoppen met roken

Goedemorgen Petra, Ik ben op 23 augustus bij jou geweest voor een hele fijne hypnose sessie. Ik wilde naar jaren een verstokt roker te zijn van het roken af. Na een succesverhaal van jou gehoord te hebben, heb ik snel een afspraak gemaakt.
Ik ben bij jou binnengekomen en voelde meteen heel vertrouwd. Niet wetend wat er ging gebeuren. Het is een zeer bijzondere ervaring. Ben buiten gelopen naar de sessie en nooit meer een sigaret aangeraakt. Het is helemaal uit mijn systeem gehaald. Zo blij dat ik geweest ben. Ik denk niet eens meer aan roken. Ik ben super blij.

Gr Lianne.

Afvallen

Hoi Petra, ik zou je nog laten weten hoe het gaat sinds de sessie die ik bij jou had. Ik merk écht verschil en daar ben ik erg blij mee. Ik voel veel beter aan wanneer ik dorst heb en drink dus veel meer water. Ik voel ook beter wanneer ik genoeg heb gegeten, en ook dat is ✅. Ik merk dat ik rustiger eet, en ook na 20.00u niet meer eten valt me niet zwaar. Dankjewel!!

Yvonne

Stoppen met roken

Hallo Petra even een update. Het gaat heel goed met me. heb de afleiding redelijk in mijn systeem zitten. Sommige momenten zijn nog wel beetje lastig. Vooral als we met de mannen bij elkaar zitten. Maar ik kan nu wel zeggen van mijzelf; ik ga nooit meer roken! En trots ben ik zeker op mijn zelf. En vooral mijn kinderen stralen dat uit naar me. Dat geeft me ook veel kracht om door te zetten.

Marcel

Stoppen met roken

Petra, vanmiddag 18 oktober om 13.00 uur is het precies een jaar geleden dat je een “niet roker” van mij hebt gemaakt. Ik kan het iedereen aanraden, thanks!
Peter

Stoppen met roken

Goedemorgen Petra! Ik wilde je laten weten  dat het goed gaat met mij . Niet meer gerookt sinds 29 augustus en tot nu toe viel het reuze mee. Ik moet je eerlijk bekennen dat toen ik de auto instapte ik daar mijn twijfels over had ????, maar gelukkig heb ik mij daar in vergist. Blij dat ik met jou de stap heb gezet.

Groetjes Corina

Stoppen met roken

Hoi Mike vandaag precies een maand rookvrij. Wat gaat het vanzelfsprekend. Geen verlangen meer gehad. Kan tussen rokers staan zonder behoefte. Bij de gedachten eraan word ik soms zelfs misselijk worden. Afgelopen zaterdag voor het eerst in mijn leven naar een festival geweest zonder sigaret, wat een verademing letterlijk en figuurlijk ???? Kei bedankt voor dit grote kado, hoop dat het zo blijft gaan.

???? Groet Mirjam

Rouwverwerking

Het beheerste ruim twee jaar intens mijn leven. Enerzijds voelde het goed, immers wat heb ik zielsveel van mijn partner gehouden. Anderzijds blokkeerde ik nog dagelijks totaal van intens verdriet, bij bijvoorbeeld het zien of aanraken van spulletjes van haar of gewoon bij de gedachte aan haar. Bang was ik dat, mocht de hypnose sessie werken (ja, natuurlijk was ik gezond sceptisch), dat ik mijn gevoelens voor haar zou kwijtraken. Niets is minder waar gebleken! De mega emotie is verdwenen, het heeft een plek gekregen, en wat overblijft is een gevoel van ware blijvende liefde zonder die belemmerende rauwheid en zelfs fysieke pijn. Voorwaarde is wel dat je werkelijk 100% gelooft in de reis die Mike je laat maken en 100% vertrouwen in hem hebt. Het heeft mij werkelijk enorm geholpen. Dank, Mike!

Gr. Frank

Vliegangst

Hoi Mike ,
Gisteren terug gekomen van uit Sicilië en het is goed gegaan!  Af en toe voelde ik wat angst opkomen maar dan gebruikte ik mijn ankertje. Zo ook toen ik bij 38 gr opgesloten zat in een kleine lift die er mee stopte ????.  Paniek, maar door het ankertje te gebruiken rustiger geworden tot er hulp kwam. De Familie was blij me eindelijk te zien na 4 jaar, dank hier voor!

Grt Esther

Faalangst

Hi Petra, even een update. Zit redelijk goed in mijn vel en mijn neerslachtige gevoel en gedachtes zijn weg. Doe dagelijks mijn affirmaties. Wordt nog steeds vroeg wakker en hoop dat dat nog gaat verbeteren. Voel mij weer een stuk beter, sterker en vol zelfvertrouwen.

Groet, Peggy

Emotionele bagage

Hoi Mike, je had gelijk hoor. Je gaat iets merken zei je. En inderdaad. Zit al dagen in een stil huis zonder televisie aan. En het boeit me helemaal niks. Voorheen werd Ik gek van de stilte juist.  Nu zit ik einde van de middag en denk ik: oh tv is nog niet aan geweest.  Maar mis ‘t ook niet. Moest altijd geluid hebben want werd gek van eenzaamheid. Nu geen last van.

Gr. Channika

Emotionele bagage

Goedemorgen. Nog hartstikke bedankt voor de sessie.
Ik weet niet waar ik ben. Zo leeg in mijn koppie????. Zo raar maar waar. Ik was toen ik buiten kwam wel even erg duizelig. Even rondje gelopen en zakte snel weg.
De pijn en verdriet is ook weg????. Zo leeg in mijn hoofd.
Niet te bevatten. Dat de pijn en verdriet wat dagelijks aanwezig was nu weg is.
Heerlijk gevoel is dat. Dank je nogmaals.
Zou wel al graag in willen plannen voor het stoppen met roken????

Groet, Peggy

Slapen

Hoi Mike,
Slapen gaat goed! Het heeft een aanloop nodig gehad maar heb de oefeningen elke avond gedaan. Na een weekje lag ik eerst nog even wakker maar merkte dan ochtends dat ik geslapen had.
Meestal word ik om 4:00 s ’nachts wakker en dan lukt het weer in slaap te vallen. Een enkele keer niet. Het ankertje is zo fijn, gebruik het vaker per dag.
Dus…super!! ????????????

Groetjes Nathalie

Stoppen met roken

Goedemorgen Mike.
Ik wil even laten weten dat ik nog steeds gestopt ben met roken, al bijna 3 maanden. Het gaat goed???? Dankjewel!!

Sandra

Alcohol

Hallo Mike
Gisteren een grandioos feest gehad met veel drank en eten.
Ik heb geen druppel gedronken en het voelde zo top.
Ik kwam in deze situatie een fantastische vrouw tegen die haar zelf was en heel veel plezier beleefde… ???? Dat was IK
Dankjewel ????

Astrid

Blowen

Beste Mike,
Ik ben nu 9 weken gestopt met blowen na de hypnose sessie bij jou. Het gaat goed en geen behoefte meer aan een joint .
Na 33 jaar blowen toch gelukt!
Bij deze bedankt voor de helpende hand .

Mvgr. Stefan

Stoppen met roken

Goedemorgen Petra,
Mijn eerste maand als niet-roker zit erop ?. En het gaat goed!! Dus jouw sessie was zeer succesvol, heel veel dank ?
Lieve groet,

Fieke

Optimisme

Mike, ik wilde jou nog bedanken voor de hypnose sessie in maart.
Ik heb er veel rust door gekregen en fijn gewerkt bij de nieuwe baas. Het ankertje wat je hebt gezet, heb ik zelfs maar een paar keer hoeven te gebruiken!!
Dus bij deze nogmaals bedankt.
Gr. Bart

Angst

Beste Mike,
Nogmaals bedankt voor de therapie vandaag! Ik ben met een lach de deur uit gegaan en die is nog steeds niet van me gezicht af. Ik voel me echt stukken beter, heb het gevoel dat ik meer mezelf kan zijn omdat ik niet constant bezig ben met mijn gedachten en mijn angst.
Met vriendelijke groeten,

Alicia

Faalangst / Examenvrees

Hoi Mike! Ik wilde even laten weten dat ik mijn tentamens afgelopen maandag en dinsdag heb gemaakt en dat het erg goed is gegaan. Het is al lang geleden dat ik met zo’n “goed” gevoel de tentamens ben ingegaan. Heel erg bedankt, ik ben erg blij dat ik mijn tentamens gewoon heb kunnen maken! ? Groetjes, Marissa

Afvallen

Hoi Petra,
Even een update.
Ik heb totaal geen moeite  om geen snoep, koekjes en dergelijke te nemen.  Was er bang voor tijdens ons bioscoop bezoek, maar héél gek geen zin in toen ik er was. En Ik heb je advies opgevolgd om het ook even de tijd te geven.
Mijn kleding van 2 jaar geleden past weer ?ook is mijn gewicht sterk afgenomen ?
Ik heb het goed onder controle en ben je ontzettend dankbaar ?

Gr. Wilma

Stoppen met roken

Goedemorgen, vandaag is het een jaar geleden dat ik mijn laatste sigaret heb gerookt. Ben je nog steeds super dankbaar hiervoor! Dankjewel ? Romy

Stoppen met roken

Hoi Petra,
Zomaar een berichtje van mij.
Je herinnert me vast niet meer maar ik kwam 17 maart 2021 om te stoppen met roken. Het is nu 3 juni 2022 en ik heb sinds ik bij je de deur uitliep geen sigaret meer aangeraakt  ?.
Heb je nummer inmiddels al meerdere malen doorgestuurd want ik kan alleen maar positief zijn over jou en jullie praktijk!

Gr. Maartje

Angst pijn bij het vrijen

Hoi Mike,
Binnen een week na mijn 1ste hypnosebehandeling kon ik eindelijk zonder pijn vrijen met mijn partner.
Het had even geduurd maar ik dacht aan het ankertje en probeerde mezelf te kalmeren. Vanaf dat moment hebben we zonder moeite seks gehad.

Bedankt voor de fijne therapie! Ik voelde me erg op mijn gemak. ?

Groetjes, A.

Stoppen met roken

Half november 2021 via hypnose gestopt met roken. Dat na een leven lang roken, iedere dag zo’n 15 sigaretten per dag vanaf mijn 16e. En nu nog steeds een zeer blije en tevreden niet-roker, zonder extra kilo’s. Nogmaals dank Petra.

Gr. Saskia

Intermittent Fasting

Hoi Petra, ik wil je even laten weten dat ik in 5 wk nu 5,2 kg kwijt ben. Ik vind het echt nog steeds onwerkelijk dat het me zo makkelijk afgaat…echt totaal geen moeite kost het om van alle lekkere “foute” dingen af te blijven. Super dank je wel nogmaals hiervoor.

Zonnige groetjes Saskia J.

Afvallen en suikerverslaving

Alweer 9 weken geleden dat ik bij je was voor een hypnose.

Van snoepen kon ik geen genoeg krijgen en van chocola al helemaal niet. Ik had een suikerverslaving vertelde je mij. Ja, het voelde inderdaad als een verslaving. Ik had er geen grip meer op, het was de baas over mij.

Ik had er 2 sessies voor nodig, maar kan je nu trots melden dat ik niet meer gesnoept heb! ?

Ik ben nu 4 kilo afgevallen, ga 3 x per week sporten en doe soms thuis nog wat extra oefeningen. Dit gaat allemaal prima nu, alsof ik nooit anders gedaan heb……..hahaha. Wie had dit kunnen denken; Ik gaf helemaal niks om bewegen, maar des te meer om zoetigheid.

Ik ben blij dat ik bij je geweest ben. Een hele (positieve) verandering voor mij! Dank je wel.

Groetjes van Dionne van E.

Angst onvoorbereid alleen weg

Hallo Mike, vandaag, alleen naar 4!! winkels gereden en de tijd genomen om mijn boodschappen te doen. De 4de winkel heb ik bezocht zonder vooraf bedacht te hebben??. Het voelt als een gróte stap in het diepe. Ik ben er blij mee???‍♀️

Gr. Cisca

Stoppen met roken

Ha Mike! Alles wel? Ik sta er zelf echt van te kijken … Geen sigaret meer aangeraakt, niet eens zin in gehad en geen moeite mee gehad. Soms het idee dat ik iets vergeten ben en realiseer me dan dat ik niet meer rook ? Zelfs je oefening nog niet eens een keer hoeven doen! Thanks! Top dit. Al een stuk of 5 geïnteresseerden voor jullie. Ok als ik de site of algemeen nummer doorgeef?

Gr. Irian

Angst iets gebeurd onderweg

Hoi Mike, net aangekomen in Berlijn! Fantastisch geen angst gehad, was wel flink chagrijnig van de spanning, maar dit was over na 2 min in de trein  te zitten. Ben nog nooit zo ontspannen en relax op bestemming aangekomen. Zelfs een boek gelezen in de trein! Dankjewel!!

Groetjes Joyce

Onzeker, Faalangst, geen eigenliefde

Een paar maanden terug merkte ik een verandering in gedrag. Moe, snel geprikkeld, weinig ‘levenslust’ en ik stelde mezelf regelmatig de vraag: Waar doe ik het allemaal voor?!
Iedere dag stond ik moe op, ging met tegenzin werken en trok me daarna thuis terug zonder contact met de buitenwereld. Ik ben naar de huisarts gegaan en die gaf aan tekenen van overspannenheid te zien. Uhm.. Oké en nu?!

Waar komt het vandaan? Te kritisch naar mezelf, gebrek aan zelfliefde en door blijven gaan zonder naar mijn lichaam te luisteren. Maar ook door de ‘perfecte wereld’ van tegenwoordig. Tenminste, zo lijkt het.. Niets is wat het lijkt!

Door het ‘probleem’ te erkennen kreeg ik de rust om op eigen tempo uit te zoeken hoe ik hierbij geholpen kon worden. Het bespreekbaar maken bij familie, vrienden en lotgenoten deed me goed. Naast boeken lezen en dingen doen waar ik energie van krijg, heb ik enigszins sceptisch gebeld naar een hypnotherapeut. Na een kort maar fijn gesprek heb ik toch maar een afspraak ingepland voor de intake + behandeling.

Anderhalve week later was het zover. Het gesprek met de hypnotiseur, Mike, voelde ongedwongen en ik kon alles bij hem kwijt. Een gebrek aan zelfliefde, opgebouwde faalangst en maar door blijven gaan hebben ervoor gezorgd dat ik op dit punt belandde. Hypnose gaat over het opnieuw programmeren van je onderbewustzijn op het gebied waar jij de verandering wilt.

Na de behandeling voelde ik direct verschil. Energie om dingen te ondernemen, meer ‘schijt te hebben’ aan wat anderen vinden maar vooral ook de drang om dit te delen. Waarom? Ik hoop door dit te delen, het taboe ‘overspannen’ bespreekbaar te maken. Al is er maar één persoon die zich hierin herkent, of de behoefte voelt er samen over te sparren dan is mijn missie geslaagd.

Lieve mensen, iedereen is goed zoals hij/zij is. Leg jezelf niet te veel druk op, trek je niks aan van de mening van anderen. Iedereen is het waard, JIJ BENT HET WAARD!

Toch ff iets anders dan het mooie MAFS avontuur.

Gr. Joep

Darteritus

Hi Mike, ik wilde je nog even wat laten weten naar aanleiding van onze sessie. Ik merk sindsdien dat het mij heel erg heeft geholpen en dat ik er weinig/tot geen last meer van heb, maar bovendien dat ik er de controle over heb. Het ankertje en het ademen en kalm, trots en zeker werken zeer goed. Afgelopen weekend plaatste ik mij, mede daardoor, voor het eerst voor een groot toernooi op het podium en publiek. Ik wil je echt bedanken, aangezien het voor mij echt zijn vruchten heeft afgeworpen. Dank u wel!

Gr. Gian

Stoppen roken

Na de vele stoppogingen op eigen kracht en terugvallen over een periode van enkele jaren, heb ik op advies van een goede vriend begin 2022 contact gelegd met Petra. Vrij snel konden we een afspraak inplannen in Eindhoven.

Petra heeft me de betreffende avond hartelijk ontvangen in haar professionele, rustgevend ingerichte praktijk in Eindhoven. Ze heeft me een zeer uitgebreide uitleg gegeven over de hypnotherapie: Wat het is? Wat is het niet? En hoe het proces verloopt, legde ze tot in detail uit. Ook heeft ze goed naar mij en mijn ervaringen met de eerdere stoppogingen geluisterd.

Na afloop van de behandeling (die verliep zoals door haar geschetst) verliet ik ruimte als niet roker. Ik ben onder de indruk van de behandeling en erg tevreden met het resultaat. Ik zal haar ondersteuning ook zeker aan anderen in mijn netwerk aanraden.

Groet Bas

Emotional baggage and Smoking

Mike has helped me immensely in overcoming several of my issues, from emotional baggage to smoking.
I would absolutely recommend him to anyone who needs help.
And as an expat, it was great to have the possibility to have the sessions in English.

Michel

Burn-out klachten

Zat zelf al 1.5 jaar met een burn-out thuis. Lang traject met een psycholoog gehad maar kwam niet vooruit. Toen een hypnose sessie bij Mike gehad en daarin heb ik meer bereikt dan al die tijd met de psycholoog. Ik raad iedereen dit aan zichzelf te gunnen want het helpt je enorm!

Gr. Manon

Afvallen

Hi Petra, ik wil je ff laten weten dat het zeer goed met me gaat. Ben zo blij dat ik bij je ben geweest.  Het gezond en gedoseerd eten gaat prima. Geen honger gevoel en trouwens ook geen maagpijn meer. Ik kan ook van de friet en frikandel afblijven. Kortom zeer tevreden.

Groetjes Mirande

Angst auto rijden

Alles is nog aan het bezinken, maar wilde je toch extra bedanken Mike voor je geduld, liefdevolle zorgen als persoon ,voor de liefde die jij uitstraalt naar je medemens, voor de tijd die je schenkt, het vertrouwens gevoel dat je uitstraalden en vooral de liefde voor je vak. Liefdevol weekend toegewenst.

Namasté Be Blessed

gr Caren

Afvallen en Emotionele bagage

Hi Mike,

Vorig jaar, eind april 2021 ben ik bij jou geweest ivm afvallen. Inmiddels op een rustige en gezonde manier bijna 20kg afgevallen. Heerlijk is dat.

Na lange tijd weer bij je geweest ivm verschillende emoties/heftige gebeurtenissen/verlies en jij hebt mij geholpen dit allemaal in een vuilniszak te stoppen en weg te gooien en in mijn geval dit te verbranden. De rust die ik nu voel is bijzonder. Alsof je die rust hebt na een meditatie/saunadag en je nergens over nadenkt of druk maakt en alleen maar bezig bent met het nu. Het boek is uit en een nieuw boek begint. Ik ben je ontzettend dankbaar, maar dat wist je al. Gr. Esther

Emotionele bagage

Met mij gaat het heel goed Mike. De laatste sessie met jou heeft zeer zeker geholpen. Ben wat aardiger geworden vind ik zelf. Zodra er een negatieve gedachte binnen wil sluipen mbt tot wat er in de rugzak zat, wordt meteen geskipt. Krijgt geen kans meer. Heel prettig iets.

Gr. Tineke

Prikangst(naalden)

Hoi Mike, ik en mijn dochter Maud zijn afgelopen dinsdag bij je geweest voor de prikangst. Wij vonden het een fijne en interessante sessie. En ik kan je vertellen dat het geholpen heeft? Afgelopen donderdag heeft ze haar eerste vaccinatie gehad. Een klein beetje spanning had ze wel. Maar ongelooflijk, wat een verschil… Dus wij zijn superblij dat we bij je zijn geweest.  Dank je wel.

Groetjes Karin.

Faalangst

Goedemorgen Petra,
Nu bijna een week verder en ik oefen een paar keer per dag met het anker en de spiegel ik voel dan de energie stromen ook in mijn antwoorden denk ik zelf : heb ik dat gezegd? ?Het blowen komt ook nog wel, alles op z’n tijd. Tot zover ben ik heel erg blij dat ik bij jou geweest ben ook op het juiste moment voor mij. Thanks een fijn weekend voor jullie ??

Groetjes Annemiek

Angst rijden snelweg en tunnels

Goedemiddag,
Gisteren op de terugweg halverwege achter het stuur gekropen zonder enige angst.?
Vandaag vanaf het werk ook weer de snelweg op en zelfs de Ijburger tunnel genomen zonder angst .
Ik wou je nogmaals bedanken Mike ik ben er blij mee.

Bedankt groetjes Marco W.        Ps: (Ankertje werkt)??

Stoppen met blowen

Mike bedankt voor vandaag je hebt me niet alleen geholpen met het blowen maar ook echt zetje in de rug gegeven voor andere dingen dankjewel ?

Update:

Heey goedemorgen. Ik wil je echt nog even 1 x bedanken ben nog steeds gestopt alles gaat zo goed!! Echt, echt bedankt voor alles ??

Prissilla

Angst en zelfvertrouwen

In het begin had ik me twijfels, zou ik het wel doen of zou ik het niet doen. Maar Wow! Echt een aanrader, ik ben nu 2 keer geweest,
Ik had al bij de eerste keer resultaat, geen paniek aanvallen meer, mijn angst is onder controle en voel meer zelf vertrouwen. Bedankt Mike.

met vriendelijke groet David

Stoppen met roken

Hoi Petra, vandaag 4 weken geleden gestopt met roken. Sta er echt nog steeds van te kijken hoe gemakkelijk het ging.
Soms even wat last gehad maar dat was ook zo weer weg. Bedankt.

Peter van B.

Update Stoppen met roken

Ben het helemaal vergeten, zo al gewend aan het niet roken!! 18 september al 3 jaar geleden, dank je wel Petra!

Antoinette

Stoppen met roken

Goedemorgen Petra, vandaag al 32 dagen niet roker en het gaat zo goed!
Inmiddels van 65 kg naar 63.8. Nog 4 te gaan, maar ook dat gaat lukken.
Ik heb tijd over, meer energie en hoest en slijm in keel is weg? Darmen werken ook weer normaal, smaak, geur en zachtere huid kan ik nog niet zeggen maar wie weet is dat te vroeg
Ik ben zo blij dat jij op mijn pad bent gekomen.
Groetjes, Nicole

Afvallen

Beste Petra, ik wil even laten weten dat mijn doel is gelukt. Ik weeg inmiddels 85 kilo en ik heb paardgereden met mijn dochter. Het gaat nog steeds goed! Na 20.00 niets meer zit er echt ingebakken. Het water drinken gaat soms wat lastiger. Toch wil ik je super bedanken. Het resultaat was zonder hypnose niet gelukt.

Gr. Hanneke

Blowen

Hallo Petra , ik wou even laten weten dat het goed gaat. Ik heb totaal geen behoefte meer om te blowen. Het enigste waar ik spijt van heb, is dat ik niet al veel eerder bij jou was geweest !

Dus hartstikke bedankt voor je hulp !

Grtjs Tijs

Stoppen duimen en loslaten

Wat wilde ik graag op sommige momenten verslaafd zijn aan roken i.p.v. duimen. Een sigaret in je mond staat toch anders dan een duim in je mond ;).  Gewoon geen pakjes sigaretten meer kopen in de winkel en klaar (dat het niet zo makkelijk is snap ik, maar bij wijze van)…een duim heb je ten slotte altijd bij je.
Na van alles geprobeerd te hebben  om te kunnen stoppen met duimen zonder resultaat uiteindelijk bij Mike terecht gekomen.

Hij stelde me meteen op mijn gemak. Gaf een heldere uitleg en bracht me onder hypnose. Zelf had ik zo nog mijn bedenkingen of het nu dan echt ging lukken.
Zes weken later heb ik nog steeds niet geduimd! De eerste dagen vond ik het nog wel eens lastig…maar de drang is nu (bijna) helemaal verdwenen.

Het werkt zo goed dat ik naar Mike terug ben gegaan voor het thema “loslaten”. Deze keer had ik het gevoel na de sessie dat ik 10 kilo lichter naar buiten ging.

Dank voor je geweldige werk Mike!

Groetjes Annemarie

Angst/ depresieve gevoelens en optimisme

Hoi, ik zou nog laten weten hoe het over een tijdje ging. Ik merk dat ik veel minder lang in een sombere/negatieve bui blijf hangen, super fijn☺️ Het gaat bijna als vanzelf dat het positieve het na een tijdje weer overneemt. Super bedankt hiervoor?

Gr. Nathalie

Zelfvertrouwen / Eigenliefde

Hoi Mike.

Zoals afgesproken  een bericht n.a.v. mijn sessie van, nu ruim, 2 weken geleden. Het heeft zeker zijn doel bereikt. Ik voel me vrijer in mijn doen en laten en zit veel minder in mijn hoofd. Als ik wat doe is dat goed voor mezelf en het duiveltje dat voorheen mij aansprak en me schuldig deed voelen m.b.t. wat ik gezegd of gedaan had blijft achterwege. Ik ben meer op mezelf gaan  vertrouwen en dat voelt goed. Ik voel me vrijer en meer ontspannen omdat ik niet telkens mezelf hoef af te vragen of het goed is geweest. Ik hoef mezelf voor mijn gevoel ook niet te verantwoorden of schuldig te voelen.  Echt een hele Verandering ten opzichte van voor mijn sessie.  Nog heel erg bedankt hiervoor. Wie weet treffen we elkaar nog eens op termijn voor het stoppen met roken of wat anders wat voorbij komt. Ik ben een tevreden mens. Nogmaals bedankt!

Groet Leon van R.

Afvallen update

Update Gerry

Het is nu september 2021 en inmiddels 40 kilo afgevallen. ☺️
Het gaat geweldig ?
Petra wat ben ik je toch dankbaar   ?

Emotionele bagage

Vorig jaar heb ik een hypnose gehad bij jullie. Ik kwam voor angst/paniekaanvallen maar mijn rugzakje werd aangepakt!!! Man man wat een verschil, het Andrelon effect.. Zoveel meer zelfvertrouwen, geen angst/paniek meer. Ik kan nu uit eten en daar kan ik dus ook echt van genieten. Ik heb al 2 personen naar jullie doorgestuurd, dankjewel Mike

Groet, Joyce

Stop Alcohol

Beste Petra, na de hypnose nog steeds geen druppel ? gedronken. Het geeft me een zeer fijn gevoel. Ben al meerdere malen op de proef gesteld door anderen die wel drinken maar het doet me niets. Er staat hier in de ijskast al twee weken een fles wijn maar er is totaal geen drang meer om deze te moeten  openen. Petra bedankt voor jouw fantastische hulp. Lieve groet, N.

Afvallen

Ik ben juli 2021 geweest bij Petra om af te vallen middels hypnose en intermittent fasting.

Heel apart: voorheen lustte ik echt wel een hele zak choco tofs, of een grote milkshake. En nu denk ik niet eens meer aan iets lekkers. Dat geeft echt rust! Nu hopen dat de weegschaal het ook nog gaat begrijpen ?

Groetjes Helma

Update: augustus 2021

Zoals beloofd een update na  1 maand ?. Ik ben nog niet veel kilo’s kwijt, dat komt omdat ik veel sport (6x per week). Wel veel centimeters, gemiddeld 2 per gebied. Het ziet er inmiddels allemaal nét wat beter uit. Snaaien en snacken is volledig verdwenen. Bij uit eten gaan geen behoefte aan toetjes,  terwijl ik daar vroeger speciaal voor ging. Intermittent fasting gaat soepel: geen honger. Zo ook met het nemen van voedend eten ipv vulling. Water drinken blijft nog een dingetje, zeg maar.

Groetjes Helma

Afvallen

Hi Petra,
Ik wilde even zeggen dat het echt super goed gaat!
Ik heb gewoon echt elke keer zin om gezond te eten en drink nog meer water.
Ik doe overdag wel ooit een keer wat lekkers pakken maar zeker niet elke dag.
Ik voel me ook veel meer gevuld en ben al 4 kilo kwijt. Ik ben zo blij ?
Zo dankjewel ! Groet, E.

Faalangst/Zelfvertrouwen

Hi Petra,

Kleine update na de hypnose. Mijn zelfvertrouwen is stukken gegroeid, merk ook dat wat andere zeggen mij eigenlijk niets meer doet. Ik bijt gewoon van mij af en sta steviger in mijn schoenen op mijn werk. En nu zou ik graag de volgende stap willen doen om van het snacken en snoepen af te komen.

Groetjes Debbie

Hoogtevrees

Beste Mike, vorig jaar ben ik bij jou geweest omdat ik tijdens onze eerste wintersportvakantie enorm last had van hoogtevrees. Een dilemma want het skiën vond ik helemaal te gek, maar tijdens de nacht lag ik zwetend wakker van diepe ravijnen waar ik in viel… Helaas kon ik na je behandeling niet in de praktijk uitvinden of het ook werkelijk geholpen had, Corona gooide roet in het eten…  Recentelijk waren we met ons gezin weer op Texel. Net als jaren geleden beklommen we ook nu weer de vuurtoren met de kids. Boven genoot ik van het schitterende uitzicht op het eiland en de zee. Super grappig, één van de kids keek mij heel verbaasd aan en vroeg of ik geen angst had? Ik stond immers te genieten terwijl ik de vorige keer zwetend direct naar benden was gegaan! Heel even kwam op dat moment de gedachte aan de angst terug maar direct wist ik dat, door het “ankertje van jou”, te controleren! Geweldig om mee te maken, ik was dus echt vrij van mijn angst! Bedankt Mike, ik kijk met heel veel plezier uit naar onze wintersport aankomende winter!

Groeten, Marc

Stoppen roken

Goedemiddag Mike, vandaag 2 maanden geleden ben ik bij jou geweest om te stoppen met roken. Ik wil je graag vertellen dat ik zo super blij ben dat ik al 2 maanden geen roker meer ben. Ik voel me zo vrij en energiek. Het voelt alsof ik nooit heb gerookt. Totaal geen moeite gehad. Ik wil je dan ook graag bedanken!

Groetjes Betul

Onzekerheid/Eigenliefde

Hoi Mike, Ik zou je nog laten weten hoe het nu gaat.
Het gaat met de week steeds beter, eet ook weer zoals ik altijd deed, steeds meer zin in leuke dingen. Ben onlangs mijn vader verloren maar ook met dat verlies ga ik veel beter om dan gedacht! Echt super tof! Ik ben er nog niet, maar het gaat steeds meer de goede kant op! Super bedankt,

Groetjes, Yaleesa

Angst tandarts

Ik ben op 17 juli 2020 geweest voor problemen/angst bij de tandarts. Onder andere wilden de verdoving nogal eens niet aanslaan en lag ik altijd onrustig in de stoel. Inmiddels ben ik een paar gaatjes en een implantaat met kroon verder en zelfs m’n tandarts viel het op dat ik tegenwoordig zo rustig in de stoel lig. Ik merk het zelf ook. De verdovingen werken en ik ben veel meer ontspannen voor en tijdens m’n bezoek! Ik zei al tegen m’n tandarts: ‘Het is dat de verdovingsspuit nog zo’n pijn doet, maar anders kwam ik hier bijna voor m’n lol’ 😉 Ik wil je echt heel erg bedanken!!

Inge

Zelfbeeld

Beste Mike,
Even een update vanuit mij.
Het gaat goed en merk ook echt wel verschil. Ik kan zelfs mezelf recht in de spiegel aankijken en jouw woorden herhalen zonder dat mijn hoofd mij andere dingen wijs probeert te maken. Merk vooral dat ik meer rust heb en dat komt vooral omdat mijn hoofd niet aan het invullen is voor een ander.

Mvg Rudy

Afvallen

Ik ben bij Petra geweest. Voelde mezelf meteen op mijn gemak. Ik ben gegaan voor het afvallen want al jaren ben ik daarmee in gevecht. Ik schommel elke keer met mijn gewicht. Ik vind sporten heel leuk maar alleen in de sportschool. Petra gaf de tip om nu in deze tijd thuis te gaan sporten. Nu ik bij Petra ben geweest vind ik thuis sporten ook heel fijn, zal nu wel moeten in deze tijden. Ik loop trouwens zeker 10 km per dag dat is nu zelfs super verslavend geworden,  door weer en wind.  Ik eet rustiger en gezonder en al 7 kilo eraf wat ben ik trots.  En ik zeg dat ook tegen mijzelf als ik voor de spiegel sta,  hoe trots ik ben en naar mijn resultaten sta te glunderen. Ik ga hier zeker mee door dus hypnose is zeker een aanrader om bewust te gaan leven en eten en je doelen waar te maken.

Debbie

Ervaring Hypnose

Geweldige hypnotherapeut! Luistert goed en doet ook aan life-coaching, zodat je een zeer uitgebreide sessie krijgt. Gevoel dat je goed gehoord en geholpen wordt door Mike.
Ook anderen die ik naar hem doorstuur zijn binnen 1 sessie van het roken afgekomen en anderen voelden zich na 1 of meer sessies weer een stuk beter in hun vel. Een echte aanrader.
Overigens: een hypnose therapiesessie hoeft niet te diep gaan, heb ik begrepen. Het schijnt al genoeg te doen in je onderbewustzijn en dat blijkt ook wel met de vele positieve resultaten die ik terug hoor van mensen die bij hem geweest zijn.

Ik vind Mike een erg integere, warme persoonlijkheid die altijd voor je klaar staat en je supergoed op weg helpt en vooral: hij weet de vinger direct op de zere plekken te leggen!
Niet twijfelen -> DOEN! 🙂
Ben hem zeer dankbaar voor alles wat hij voor mij en anderen betekend heeft.

Gr. Lenn

Afvallen

Hoi Petra, ik wil even zeggen hoe dankbaar ik je ben. Wat heeft mij jouw  sessie goed geholpen. Ik ben nu 25 kilo afgevallen en dat was mijn streven om dat in een half jaar te halen.
Ik sport een klein uurtje per dag en dat doet me geweldig goed. Ik voel me super fijn. En dat heb ik echt aan jou te danken. Nu kan ik een fitte oma zijn. Maar ik ben nog niet klaar, ik ga zeker nog door.
Ik heb natuurlijk ook levenslang.
Thanks daarvoor!! En als ik merk dat het weer moeilijk wordt kom ik weer naar je toe.
Groetjes Gerry.

Gezonde keuzes maken

Op 1 februari 2021 ben ik bij Petra langs mogen komen voor de hypnose. Ik had al eerdere succesverhalen uit mijn omgeving gehoord over stoppen met roken en hier werd ook verteld dat Petra mij ook zou kunnen helpen met afvallen. Hierover ben ik meteen gaan informeren en al heel vlug werd ik door Petra gebeld met de nodige uitleg.

Ik heb haar toen mijn knelpunten doorgeven en hiermee is Petra aan de slag gegaan. Ik was zelf al een tijdje bezig met elke dag sporten/wandelen en een beetje op mijn voeding letten. Ik had alleen helemaal geen rem meer wat betrof snoepen. En dan vooral chips en chocolade.

Ik kon nooit een beetje nemen. Een paar chippies werden een hele zak, en een stukje chocolade werd een hele reep. Ik had echt hulp nodig van Petra om de rem weer in te drukken.

De hypnose was een hele prettige ervaring en ik werd ontzettend goed voorbereid op wat komen gingen. Hierdoor was ik ook totaal niet nerveus en voelde ik me op mijn gemak. Na de hypnose voelde ik me fijn en vol goede energie om aan mijn doelen te gaan werken.

Ik ben nu iets meer als een maand verder en 2kg en een heleboel centimeters kwijt!

Ik ben nog steeds elke dag super gemotiveerd om te sporten en ben me ontzettend bewust van wat ik eet en drink. Ik denk goed na bij hetgeen wat ik wil eten. Heb ik het nodig? Ja, nou dan eet ik het. Heb ik het niet nodig? Nee, dan leg ik het terug en eet ik het niet. En nog steeds gun ik mezelf heel af en toe nog een chipje of een chocolaatje.

Maar de hypnose heeft ervoor gezorgd dat ik met heel weinig al tevreden ben en ik mezelf niet meer vol prop alsof ik een vuilnisbak ben. Dus voor mensen die er zelf 100% klaar voor zijn en de juiste mindset al hebben om er echt voor te gaan, dan raad ik het zeker aan om bij Petra langs te gaan voor het laatste duwtje in de rug!

Groetjes Shawnee

Stoppen roken

Hoi Mike,

30 september ben ik bij jou geweest voor een hypnose om te stoppen met roken, en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan!! Ik zit zo goed in mijn vel en ik ben er achter gekomen dat mensen die niét roken helemaal niet saai zijn, maar juist heel slim en stoer!

Ik ben zo blij deze stap te hebben gemaakt en kan het echt iedereen aanraden, wat ik overigens heb gedaan haha! Bedankt Mike!

Groetjes Nikki

Burn-out/Zelfvertrouwen/Eigenliefde

Ivm mijn burn-out zijn Mike en ik samen gaan kijken waar hij mij het beste bij kon helpen, omdat ik niet verder kwam in mijn herstel.

Al pratende kwam Mike erachter dat het meer zat in faalangst, onzekerheid en zelfvertrouwen plus eigen liefde.

Na mijn sessie wilde ik mijn ogen niet openen. Ik was zo ontspannen en wilde daar nog wat langer blijven.

Ik moest nog 153km terug naar huis rijden, maar was zo ontspannen dat dit mij niets deed. Dit merkte ik dus al meteen.

De dag erna merkte ik dat er in mijn hoofd weer ruimte en rust was gekomen. Ik slaap dieper en kom uitgerust het bed uit. Ik voel me zekerder en heb zelfvertrouwen. De faalangst is er niet en als de angst komt, voel ik mij zo zeker dat de angst direct weer verdwijnt.

De dagelijkse KI oefening voor t slapen gaan helpt. Omdat ik mij niet herinnerde dat ik in slaap viel en dat is lang geleden.

Ik ben blij dat ik de stap heb genomen en vind het bijzonder fijn dat er iemand is die mij heeft geholpen. Ik ben zo blij en opgelucht.

Dank je Mike!

Gr Esther

Stoppen alcohol

Dank je wel Mike!!!! Eén week post partu en ik voel me zo goed. Ik heb er totaal geen moeite mee. Het is alsof het niet meer bestaat. Ik barst van de energie en ik ben zo belachelijk trots op mezelf. Het is lang geleden dat ik me zo krachtig voelde. Many thanks!!!

Groetjes Steffie

Update roken

Hoi Mike en Petra. Nu ruim 2 jaar geleden ben ik bij jullie geweest voor de hypnose therapie enne … nog steeds rookvrij !!!  Voor mij nog steeds een verrassing. Ik wist wat ik wilde. Nu weet ik dat ik het kan. Thnx !!

Groet van Aggi

Angst

Ik ben een aantal weken geleden onder hypnose geweest uiteraard bij Hypnose Praktijk Eindhoven. Ik werd hartelijk ontvangen, op mijn gemak gesteld en na wat puzzelen wisten Mike en ik dat hypnose een goede keus was voor mij. Bevrijd van de angst na de eerste week voelde ik me al beter en nu doe ik dingen zonder na te denken over angst of angst te voelen.

Het is de angst niet waard om het niet te proberen veel liefs.

Natascha

Roken

Beste Mike, je vroeg mij destijds om even wat van mij te laten horen na een paar maanden na de hypnose…. We zijn inmiddels bijna 5 maanden verder en nog ben ik je onwijs dankbaar dat je mij de kracht hebt gegeven om te stoppen met roken. Ik ben ook nog steeds gestopt en ga als een NIET roker door het leven. Ik heb inmiddels 4 andere rokers naar je toe gestuurd die ook wilden stoppen met die vervelende behoefte. Ik wens je heel veel succes in de toekomst en nogmaals dank.

Groetjes Diede Vermeulen

Afvallen

In juli kwam ik voor de 1e keer bij Petra.  Ik was mijn hele leven al bezig geweest met afvallen en nu kwam ik een berichtje tegen op Facebook van Hypnose Praktijk Eindhoven. En ik heb een afspraak gemaakt.  Nu is het eind september en ik ben 2x bij Petra geweest en 7,5 kilo afgevallen. Sinds mijn behandelingen onder hypnose heb ik geen trek meer gehad in zoete producten. Voor de 1e keer in mijn leven dat het me zo makkelijk afgaat zonder er de hele dag mee bezig te zijn in mijn hoofd. Het is voor mij de ideale behandeling geweest en ik ga nu nog gewoon rustig door zo. Het kost me geen moeite. En het is veel goedkoper dan al die andere lijnclubs en producten. Een echte aanrader dus! Petra, dank je wel!

Elly

Afvallen

In Juli kwam ik via een vriendin terecht bij Petra. Ik wilde graag afvallen en in mijn eentje lukte dit niet.. Ik ben geen snoeper qua zoetigheid, maar wel qua hartige snackjes. I❤️ Chips. We waren echt onafscheidelijk al vanaf mijn puberteit. S ’avonds rond een uurtje of 20.00-20.30 kwamen ze tevoorschijn. Toen ik nog rookte maakte dat niet uit, maar toen ik gestopt was… oohhwww… dat ging natuurlijk niet goed. Intussen wel weer mijn oude hobby opgepakt, hardlopen. Dit ging natuurlijk moeizaam en zeker na de coronatijd. In de coronatijd deed ik wel mijn rondje maar samen in de groep, dat mocht niet. Dus mijn conditie en motivatie ging omlaag. En de kilo’s gingen omhoog. Uiteindelijk 8 kilo aangekomen toen ik bij Petra terecht kwam. Zij heeft ervoor gezorgd met behulp van hypnose dat ik de Chips laat staan, meer fruit eet en over het algemeen gezonder eet, en mijn 2ltr water per dag drink. Het hardlopen gaat super, kan binnenkort met de snellere groep mee. En inmiddels ben ik 4 kilo kwijt en wat ik nog belangrijker vind, een gaatje strakker in mijn broekriem én ik kan mijn oude broeken weer aan ?

Dus voor iedereen die twijfelt… ga ervoor! Ik ben blij dat ik Petra haar hulp heb ingeschakeld.

Groetjes, Mischa.

Duimen

Hoi Petra
Ik zou nog even laten weten hoe het gaat. En het gaat heel goed!
Na de sessie heb ik mezelf nog 3x betrapt dat ik het zelf niet in de gaten had. Dat was in de eerste dagen. Daarna niet meer mis gegaan
Ik voel nog wel eens de drang maar hoef hier niet meer aan toe te geven.

Gr. A.

Faalangst en eigenliefde

Hallo Petra,  de hypnose die ik bij u ben aangegaan voor faalangst en weinig eigenliefde heeft erg goed geholpen. Ik laat nu veel sneller mijn mening horen en maak me minder snel druk om dingen. Ook heb ik die tussentijdse toets gehaald en was in het begin totaal niet zenuwachtig, dit vond ik erg bizar. Morgen heb ik mijn examen voor mijn autorijbewijs ook hier ben ik niet zenuwachtig voor. Heel erg bedankt!!

Gr. Kim

Afvallen

Omdat ik al jaren last heb van overgewicht en het niet zelf voor mekaar kreeg om af te vallen ben ik op Google gaan zoeken of iemand mij daar mee kon helpen. Zo kwam ik bij Petra terecht.
Al dezelfde avond belde ze mij en ik had meteen een goed gevoel erbij, dit moet ik gaan doen. En het heeft resultaat. Ik ben in 2 maanden al 9 kg afgevallen en een heel stuk zelfverzekerder. Ik voel me zo goed. Je moet het zelf doen maar het maakt het een heel stuk makkelijker. Bedankt voor alles.

Silvia

Afvallen

Hallo Mike
Ik ben een jaar geleden bij jou geweest om af te vallen. Bij deze laat ik weten  dat ik 28 kilo ben afgevallen. En ik ben er heel blij mee.

Gr. Tonia

Stoppen roken update

Ik kreeg van de week een reminder van een app, 400 dagen gestopt en al 10.000 ja tienduizend sigaretten niet gerookt … beste investering ever !

Gr. Nicole L.

Stoppen roken update 3 jaar

Op  1 mei 2017 na een hypnosesessie bij Mike na ruim 40 jaar gestopt met roken. Van dik 35 sigaretten per dag naar 0. Eerste week kostte zoals Mike verteld  had, best wel wat moeite maar daarna ging het werkelijk onvoorstelbaar snel heel goed. Ik was nog slechts enkele minuten per dag bezig met denken aan roken. Nu denk ik er vrijwel nooit meer aan. Ik heb er ook geen enkele moeite mee als anderen in mijn buurt wel roken. En…. Mike tipte me elke week het geld wat ik normaal op rookte op een spaarrekening te zetten en vol trots kan ik zeggen dat ik inmiddels ruim zevenduizend Euro bespaard heb doordat ik gestopt ben met roken!

Mariean

Emotionele bagage

Hey Mike, ik wilde je graag nog even bedanken voor je sessie met dat rugzakje. Ik begin nu zelf te merken dat het echt z’n vruchten heeft afgeworpen. Ik kan nu veel beter met stress situaties omgaan, mijn hoofd blijft leeg en voel me daardoor een krachtig persoon. Je hebt van mij een krachtig persoon gemaakt. Ik ben je heel erg dankbaar daarvoor.

Groet Ramona

Stoppen met roken

Petra bedankt voor de stoppen met roken sessie. NOOIT gedacht dat het me dit keer wel zou lukken. Ik heb ruim 35 jaar gerookt. Dus zeg maar ruim 260.000 zware Brandaris shagjes.
Ik heb al jaren COPD en weet al heel lang dat ik zou moeten stoppen met roken. Maar ondanks dat kon ik er niet van af komen. Ik had alles geprobeerd met nicotinepleisters, Zyban, Champix, Stoppen met Roken boek van Alan Carr, gewoon Cold Turkey niets kon mij helpen.
En tijdens die eerdere pogingen was ik diep ongelukkig, chagrijnig, ik schopte tegen de deuren en kon niet slapen. Ik zat tegen echtscheidingen aan.

Mijn vrouw zei OF je gaat roken of je gaat er uit…. Nadat vrienden van ons (kettingrokers) waren gestopt dmv hypnose bij Petra, dacht ik dat ook maar eens te proberen. Ik sta normaal vrij sceptisch tegenover alternatieve geneeswijze en hypnose maar baat het niet dan schaadt het ook niet en ik ging heel bewust naar Petra met 1 doel voor ogen. Om te stoppen !.

DUS op 25-02-2020 was het zover en had ik een afspraak met Petra. Alles werd rustig vertelt en uitgelegd en ik nam relaxt plaats in de stoel en heb de sessie ondergaan. Wat echt niemand had verwacht (ik zelf ook niet) is dat ik nu al gewoon 3 maanden gestopt ben !!!!!!
Ik denk echt nog wel aan een sigaret hoor, maar niet meer die drang. Ik heb de eerste maanden een goede afleiding gehad en hebben we het huis onderhanden genomen
door alles te texen en te verven. Nu een weekje vakantie gehad waar ik eerst een klein beetje tegen op zag, maar gewoon heerlijk van alles kunnen genieten.

Ik ben zelfs maar 1 kilo bijgekomen en omdat ik nooit snoepte ben ik dat nu ook niet gaan doen.
Prettige bijkomstigheid: ik gebruik nog maar de helft van mijn longmedicatie!! En af en toe vergeet ik hem zelfs. Ik piep niet meer, ‘s-morgens geen roggel meer in mijn keel en de luchtwegverwijder van 4 naar 1 x per dag.
Petra bedankt !

Darteritus

Dag Mike,

Het is even geleden dat ik bij je ben geweest (10/1) en zoals afgesproken zou ik je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

En die zijn goed! Na onze 2e sessie zijn zowel de darteritus als ook de angst voor darteritus verdwenen, iets waar ik erg blij mee ben. Nu ben ik nooit een ‘natural thrower’ geweest, maar ik krijg nu vaker als normaal van tegenstanders de opmerkingen dat ik zo relaxed sta te gooien. ‘Alsof het geen moeite kost’. Ze moesten eens weten waar ik vandaan kom…

Kortom, ik ben een blij man, het plezier in het spelletje is weer even groot als ooit en ik ben je dan ook zeer dankbaar. En dat is een understatement …. Thanks Mike!

Gr. Patrick

Roken

Ik rook al 27 jaar. 4 jaar geleden “een” hypno sessie bij u gehad en tot nu toe nog geen één keer gerookt. Ongelofelijk.

Gr. Mardjan

Faalangst Eigenliefde

Hallo,

Het gaat een stuk beter met me nu! Ik voel me veel vrolijker en zit veel beter in mijn vel. Ik was eigenlijk vergeten hoe het was om echt vrolijk te zijn en goed in mijn vel te zitten. Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet, S.

Angst

Hallo Mike,

Iets meer dan een half jaar geleden ben ik weer bij je geweest voor het verhelpen van mijn angststoornis. Het heeft even geduurd maar ik merk nu echt wel veel verbetering. Gebruik veel vaker het ‘ankertje’ en daarmee heb ik mezelf leren gerust te stellen. Ook merk ik duidelijk dat ik niet meer angst voor de angst heb en als ik tegen een paniekaanval aanzit denk ik ‘acht angst bestaat niet of angst verdwijnt vanzelf wel weer’ en dan krijg ik gelukkig geen paniekaanval meer en zoek ik afleiding i.p.v. dat ik erover ga zitten piekeren. Het is niet zo dat ik geen kalmeringstabletten meer nodig heb maar ik voel toch duidelijk dat ik meer op mezelf heb leren vertrouwen en iedere dag dat steeds meer leer. Het gaat stapje voor stapje maar ik ben ervan overtuigd dat ik uiteindelijk alle angst ga overwinnen!! Wanneer ik het ‘ankertje’ gebruik voel ik ook de veiligheid die ik tijdens onze sessies gevoeld heb en het voelt dus alsof ik iets heb waar ik op kan steunen. Mike, nogmaals hartstikke bedankt hiervoor en heel veel succes verder met het helpen van anderen mensen!

Groetjes, Désirée

Update stopen met roken na 3 jaar

Na jaren roken , dik 3 jaar geleden ( na 1x geweest ) gewoon  gestopt !
Tx Mike ?

Lieve

Update stopen met roken na 2 jaar

Ik ben op 1-2-2018 naar de praktijk gegaan omdat ik helemaal klaar was met die stink stokken
Was bij Mike om te stoppen met roken ik ben zo blij dat ik dat toen gedaan hebt ,
Kan wel zeggen had ik het maar eerder gedaan maar dat heb ik dus niet gedaan,
Nu 1-2-2020  alweer twee jaar een niet roker yeeeees

Gr. Pieta

Angst Vuurwerk

Hartelijk dank voor de hulp van maandag 30 december jl. Het heeft echt gewerkt! Wel naar het zorgcentrum ‘gevlucht’ zoals gewoonlijk en toen ik weer thuis was, had ik wel mijn oordoppen in en muziek op. Ik was even gespannen en geïrriteerd door al dat lawaai. Maar ik heb mijn ‘anker’ gebruikt en aan leuke dingen gedacht en toen werd ik heel rustig in mijn lichaam J! Mijn dieren waren wel bang en ik heb ze ook niet goed kunnen beschermen. Alleen maar heel rustig tegen mijn hond praten en aaien en op een gegeven moment viel ze zelfs in een lichte slaap; ze was zó moe. Gelukkig is alles nu weer rustig en de rotzooi is redelijk goed opgeruimd. Ik zal altijd wel een hekel hebben aan vuurwerk en andere herrie. Maar ik blijf mijn ‘anker’ gebruiken; een gevoel van veiligheid. Ik ga er van uit dat ik deze hypnose-ervaring voor de rest van mijn leven kan gebruiken.

Groetjes Patricia

Angst operatie

Hee Mike. Even een update over hoe het is gegaan met de operatie  na de hypnose. Ik merkte vrij snel al een verschil. Voordat ik de hypnose had was ik al onrustig als ik over de operatie vertelde. Dat was meteen over. De operatie ben ik heel rustig in gegaan en ook heel rustig uit de operatie gekomen.
Het heeft me erg geholpen! En daarmee ook het hele proces.
Een aanrader voor iedereen die een operatie moet ondergaan en angstig is.
Groetjes Petra

Afvallen

Hi Petra, vandaag 9 weken geleden ben ik bij je geweest met na mijn idee een eetverslaving. Ik heb al het slechte eten met de hypnose van tafel geveegd. Mijn weegschaal gaf aan 85.4 kg terwijl ik eerder 35 kg ben afgevallen met een streefgewicht tussen de 75 en 73 kg. We hebben gekozen voor de middenweg van 74 kg. Ik wil je laten weten dat ik dat al bereikt heb, vandaag precies 9 weken later 73.9. Ik ga lekker door op deze gezonde manier van leven.

Gr. Ingeborg

Afvallen

Hallo Petra, het is nu bijna 2 weken geleden dat ik bij je was voor hypnose afvallen..

Het is voor mij een hele verandering..

Ik denk ‘s morgens na over de hele dag wat ik mag eten zodat het goed verdeeld is, en na 18u s avonds eet ik niks meer.. Heb niks meer tussen door gesnoept, geen koekjes, chocolade en zelfs geen pepernoot aangeraakt.

Ik drink de hele dag water (soms met klein beetje Slimpie)  of melk.. heb ook geen frisdrank meer aangeraakt.

Is niet te snappen maar het werkt wel !!! Super bedankt daarvoor en ik ga mooi verder met dit schema..

Mvg Kristel

Stoppen met roken

Update Dianne

Morgen 5 december een jaar geleden dat ik bij je kwam Petra, nog geen minuut spijt van gehad ben nog steeds een NIET ROKER.

Stoppen met roken

Hallo Petra,
Even een berichtje van  Tiny  en Erica. Wij zijn 30 oktober 2019 bij jou geweest om ons te helpen met stoppen met roken. Wij zijn nog steeds niet-rokers!!! We hebben onze moeilijke dagen heus wel, maar tot op heden kunnen wij elkaar goed helpen. Wij zijn je nog steeds erg dankbaar voor je hulp.
We gaan er iig voor, want wij zijn tenslotte niet-rokers toch?
De hartelijke groeten van Tiny en Erica

Slagen rijbewijs

Eindelijk het papiertje van het rijexamen in the pocket. Sofie is super blij en was heel relaxed tijdens het examen. Voor iedereen een aanrader met faalangst!! Nogmaals enorm bedankt Mike. Groetjes Sofie en Ilonka

Faalangst

Hoi Petra, sinds de hypnotherapie gaat het heel goed. Ik heb de gebeurtenissen op school (pesten) achter me kunnen laten waardoor mijn cijfers ook heel erg omhoog zijn gegaan… Nogmaals bedankt voor je hulp.

Groetjes Julia

Stop roken

Gisteren een half jaar geleden kwam ik met redelijke zweethandjes binnen bij Petra, zenuwachtig voor wat zou komen. En toen nog een heel verkeerd beeld van hypnose. Binnen 5 minuten had Petra mij al helemaal gerust gesteld en ik voelde me al snel heel erg op mijn gemak.
Daarna de hypnose sessie, wat ik vooral ervaren heb als heel rustgevend, niks om je druk om te maken. Ik was helemaal relaxed na de sessie.
Ik heb daarna geen sigaret meer aangeraakt. De 1e week had ik soms een moeilijk moment, niet dat ik dan trek had in een sigaret. Het was meer het gemis van de gewoonte, bv na het eten roken, je mist het roken niet, maar je weet even niet wat je i.p.v. roken moet doen. Maar al heel snel worden die momenten steeds korter en komen ze minder vaak.
Ik ben nog steeds heel blij dat ik het gedaan heb en heb dan ook al een aantal vrienden doorgestuurd naar Petra, mét resultaat! Ik kan het iedereen aanraden!
Petra nogmaals bedankt voor de fijne hypnosesessie! Ik ben zo blij dat ik eindelijk verlost ben van de nare gewoonte om te roken!

Afvallen

 

 

Door de geweldige hypnosesessie van Petra en de juiste producten heb ik een gezondere levensstijl gevonden die heel goed bij me past en ben ik ook nog eens af aan het vallen in gewicht en cm.
De hypnose was een geweldige ervaring en ik merk ook dat de trek in de ‘slechte’ dingen geheel weg is.. Ook mijn probleem het water drinken is gewoon weg. Zonder moeite drink ik nu met gemak 2 liter water.. ??

Linsey

Stop alcohol

 

 

Hai Mike
Ik wil je nog even laten weten hoe het gaat.
Het is al 3 maanden geleden dat ik bij jou was om te stoppen met alcohol, nog steeds gaat het heel goed, werd mij bewust dat ik er niet eens aan denk. Super bedankt voor jouw gave ik hoop dat je nog heel veel mensen mag helpen met jou magische stem.
Astrid uit Rotterdam ?

Afvallen

 

 

Hoi Mike, ik ben in  januari 2019 bij jou geweest voor het afvallen en mijn vreetbuien. Het heeft mij super geholpen!!! Ik heb geen vreetbuien meer en ben maar liefst 25 kilo afgevallen. Ik voel me super goed, heel erg bedankt!!

Tonia

Angst om controle los te laten

 

 

Mijn eerste vlucht zat er aan te komen en na jaren met paniek geworsteld te hebben was dit toch wel een enorme stap. (Zachtjes uitgedrukt) ik had al wat voorbereidingen getroffen en de nodige ontspanningsoefeningen zaten erin. Maar ik miste nog wat voor mijn gevoel, ik ging wat Googlen en vond vrij snel Petra. Petra is warm en je voelt je meteen op je gemak. In een ruimte die aanvoelt als je eigen huiskamer. De focus werd gelegd op wat wél en de positieve kant van alles. Dat ervaarde ik als heel fijn. Ik reageerde heel goed op de hypnose en was zo in ontspanning. Fijne ervaring en alles was duidelijk. Nu een kleine week later zit ik lekker op mijn vakantie adres 3.5 uur vliegen later.. en heb zelfs een dutje gedaan in het vliegtuig.. zegt genoeg denk ik?

Lieke

Emotionele Bagage

 

 

Mijn ervaring van de hypnose…
Ik voelde me veilig en vrij ergens in de Alpen bij een mooi meertje. Het pad liep naar een prachtig huisje, ik genoot intens van deze ervaring. Ik voelde vrijheid .. iets wat ik al lang niet meer gevoeld had. Aangekomen in het huisje brandde een behaaglijk vuurtje in de open haard. Ik voelde me vrij en zag de foto van mijn ex liggen … ook de foto van haar vriend .. waar ze heimelijk verliefd op was … en daar lag ook de rotzooi van het verdriet wat ik had.  Ook zag ik de foto van mijn moeder met de teksten er op je moet plannen …en voortdurend presteren .. luisteren… etc..  Ik pakte de foto’s op en voelde me vrij ( nu voel ik mij emotioneel). Ik gooide de foto’s en de rotzooi op het vuur wat heerlijk begon te branden. Ik voelde me behaaglijk … vrij … ontspannen … ineens kreeg ik het signaal dat ik terug naar de werkelijkheid moest komen, weg uit mijn vrijheid. Ik heb een warm gevoel daaraan overgehouden en verlang naar dat mooie huisje. Ik voelde mijn linker hand trillen .. van alstublieft nog even in dat fijne vrije huisje te zijn. Als ik aan dat huisje terugdenk wordt ik vrolijk. Ik heb afgelopen nacht kort maar krachtig geslapen .. ook was ik emotioneel. Ik voel mij wel stukken beter, heb vanmorgen in de spiegel gekeken .. geglimlacht en gezegd .. ik houd van je je mag er zijn ..je bent goed … daarbij stevig een vuist gebald. Ook waren mijn gedachten minder hectisch …. wetende dat ik het een en ander weer mag gaan doen … de vrijheid .. heeft me rust gegeven .. en de rommel is aan het verbranden.

Dank je wel Mike

Groeten Roderick  ???

Afvallen

 

 

Hi Mike, Ik ben bij jou geweest en ik wil even vermelden dat er 7,3 kilo vanaf is.

Ik voel me helemaal happy. Super bedankt, ik heb voor het eerst in mijn leven het gevoel dat ik zelf de baas ben en van mezelf mag en kan houden!

Ter aanvulling:

Ik had vandaag een overheerlijke salade met de kliekjes van een diner wat ik gister gekookt had. Halverwege ben ik gestopt en heb ik het weggedaan. Iets wat ik nooit heb gekund/ gewild. Normaliter had ik eerder de gedachte: “ dan maar kapot no Way dat ik dit lekkers weggooi”…..echt heel gek/ raar maar een heerlijk gevoel.

Ik denk dat je het nog druk gaat krijgen. Ik weet er sowieso vier/ vijf die ook willen komen. Ik heb ze de contactgegevens door gestuurd. Heel hartelijk bedankt!

Groet Bart B.

Stoppen alcohol

 

 

Hallo Mike,
Twee weken geleden was ik bij jou om te stoppen met alcohol, nu nog steeds geen druppel.
Op dit moment zit ik in een moeilijke situatie omdat ik vandaag afscheid gaat nemen van mijn allerliefste papa.
En toch ben ik zo dankbaar dat ik dit helder en bewust mee mag maken. ROOD VAN DE LIEFDE ❤en rood van het stoppen met drinken ❤

Dank je Mike

Stoppen roken

 

 

Met hulp van Petra Boelens nu 13 maanden een NIET ROKER.
Ben nog iedere dag, dankbaar en blij

Doris

Stoppen roken

 

 

Hey Petra,
Hier een bericht van Benjamin. Ik wil nog even graag tegen je zeggen, dat ik heel blij ben dat ik u ben tegengekomen. Ik ben na 3 maanden nog altijd een NIET ROKER en voel me veel beter! Heel erg bedankt hiervoor, groetjes Benjamin.

Emotionele bagage

 

 

Beste Mike,
Een terugkoppeling op de hypnose 2 weken geleden.
Ik merk dat ik minder gefrustreerd reageer.
Onlangs gesolliciteerd en aangenomen in de branche waarin ik altijd al wilde werken.
De oefening met de spiegel houd ik vol.
Bedankt voor deze ervaring !

Groetjes E.

Stop Alcohol

 

 

Stop Alcohol

Dag Petra, in mei jl. heb ik bij jou een sessie gehad om mijn wens om met alcohol te stoppen, te ondersteunen.

Supertrots kan ik jou melden dat ik al in mijn 8e week zit zonder één druppel alcohol.

Toch heel bijzonder hoe e.a. verlopen is ‘mét en ná de sessie met jou’!

Ik heb wel, vooral ‘s avonds de neiging om te gaan snacken, dat los ik op door af en toe een ‘water’-ijsje (bedoeld voor mijn kleindochter) te pakken:)….is toch van water…

Zo je ziet, probeer ik nog steeds slimmigheden uit maar ik kan er nu ook om lachen en meestal mee spelen.

De onderliggende oorzaken houden mij natuurlijk nog wel bezig maar daar heb ik nu meer moed voor om e.a. rustig met/zonder emoties aan te kijken.

Ik wil jou heel erg bedanken voor jouw onvoorwaardelijke support!!!

Veel liefs, J

Snacken en Snaaien

 

 

Beste Petra,
Een tijdje geleden ben ik bij jou geweest om mijn slechte gewoonte/verslaving te overwinnen. Namelijk snacken en snaaien. En met name de chips en nootjes waren favoriet. Jij hebt me echt enorm geholpen om hiervan af te komen. Jij wist een verslaving van ruim 7 jaar te doorbreken. En daar ben ik je enorm dankbaar voor. Ik voel me goed, zelfverzekerd en heb geen behoefte meer om te snacken. Ook ben ik intussen weer een aantal kilo lichter! Top! Dank je wel. Voor mensen die ook allerlei diëten al geprobeerd hebben en het ook steeds maar niet lukt, dit is echt een goede optie. Binnen 1 sessie was ik al van mijn probleem af.

Groetjes Richelle

Stoppen met roken

 

 

Hoi Petra. Dit is een heel positief bericht. 16 Januari 2019….Nu vandaag precies een half jaar geleden,  liepen wij, Annie en Toon, bij jouw praktijk binnen. Stoppen met roken, wie had dat gedacht? Je vroeg aan mij om iets te laten weten na 3 maanden;…het zijn er inmiddels 6 geworden, en….. we hebben niet meer gerookt!  Dank zij jou. Het valt soms niet mee mee, maar samen komen we er door heen. Petra nogmaals bedankt.

Grt Annie en Toon.

Stoppen met roken

 

 

Ik ben 8 maart 2018 naar Petra geweest.
Nu 9 juli 2019 nog steeds een niet roker.

Gr. Daniëlle

Stoppen met roken

 

 

Beste Petra,

Op 2 juli 2019 is het precies een jaar geleden, dat jij mij onder hypnose in Helmond van het roken hebt afgebracht. Ik ben je hier heel dankbaar voor. Groetjes Carla

Faalangst/Zelfvertrouwen

 

 

Hoi Petra,
ik wilde je even laten weten dat mijn proefwerkweek nu voorbij is en ik over ben!!!
Heel erg bedankt voor alles en het heeft zeker geholpen, want ik zit nu een stuk beter in mijn vel. En ik was minder aan ‘t stressen dan normaal zowel tijdens de toetsen als bij het voorbereiden ervan.
groetjes Demi

Stop roken

Emotionele Bagage

 

 

Ik ben er ook geweest , 2,5 jaar geleden, afbouwen met antidepressiva !  Met acupunctuur 3 x lukte niet , hypnose wel !
GEWELDIG  ! Gr. Joke

Afvallen

 

 

Het gaat nu goed Petra, de knop is eindelijk om. Ik ben nu zo’n 16 kg afgevallen. Ik ben blij!

Gr. Henk

Stoppen met roken

 

 

Blijf ‘t zeggen zonder hypnose was ‘t me niet gelukt. Ik ben inmiddels twee jaar rookvrij en superblij mee nog steeds. Ooit heb ik nog zin in een sigaret maar dan houd ik mezelf even bezig en na 3 min is de drang weer weg. Dankjewel Mike

Gr. Esther

Stoppen met roken

 

 

Hoi Petra,

Bij deze wil ik je laten weten dat ik vandaag al een half jaar niet meer rook.

Mede dankzij jou hulp. Soms kost het me nog een beetje moeite. Verder heb ik iedere dag  €7,50 gespaard wat inmiddels dus al een heel bedrag is!!!

Ik ben er blij mee. ?? Groetjes Marleen

Stoppen met roken

 

 

Hallo Petra, vandaag precies 1 jaar rookvrij!!!  Heel veel dank voor je hulp.

Groetjes Henk Barents

Afvallen

 

 

Het gaat onwijs goed de knop is om gegaan. Ik voel me zo veel beter in mijn vel. Mijn collega’s zeggen dat ik weer straal. Ik ben inmiddels 7 kg afgevallen. Op sommige momenten heb ik het nog zwaar maar ik ben wel sterker geworden, om het niet te doen.

Ik heb ook meer energie gekregen en dat voelt erg goed.

Echt super bedankt. Je hebt er aan mee geholpen om mijn leven te veranderen.

Groetjes A.

Spreken openbaar, woordje euh…

 

 

Hallo Petra,

Ik wilde je even een kleine update geven over de TV opnames die we vandaag hebben gehad.

Het ging echt heel goed. Ik kreeg te horen dat het echt een hele grote verbetering was met de vorige keer.

Ik zei bijna geen “euh”, en ik was er ook niet op aan het letten, dus het ging best soepel.

Heel erg bedankt voor jouw hulp. Ik waardeer het heel erg!! ?

Liefs, Olga

Updates roken

 

 

Ben nu 5 maanden gestopt zonder enige moeite Met behulp van Petra , het is die € 100 dus meer dan dubbel waard . Ik heb sindsdien al € 1700 bespaard ? Leon

Als verstokte kettingroker naar een NIET roker al anderhalf jaar…zonder een centje pijn!!! Ongelooflijk gewoon???   Pieternella

1 sessie van Petra en gisteren al 1 jaar een niet roker ?. Kies voor jezelf ?   Wilma

Roken en Emotionele Bagage

 

 

Hoi Mike,

Wil je heel graag laten weten dat ik nog steeds niet rook en dat wordt maandag week 5. Maar ben ook bij je geweest voor mijn emotionele bagage….en daar ben ik zo blij mee dat ik dat heb gedaan. Ik voel me een heel ander mens.    Ik kan veel meer genieten van alles en iedereen. En ik ben nog steeds aan het opruimen…het ? is nog niet helemaal zoals ik het wil. Dat zal zeker ook wel goed komen….mocht er nog wat angst ergens blijven hangen dan kom ik ook daar nog heel graag een keer voor terug. Ik weet dat we het zelf moeten willen en doen….maar toch wil ik je heel graag bedanken. Jij hebt me heel veel terug gegeven waarvan ik dacht dat ik het nooit meer zou vinden….adem, rust en genieten enz. Fijn mens, bedankt daarvoor!!

Gr. Marion

Angst

 

 

Ik heb echt jarenlang gestruggeld met een angst om het huis te verlaten.

Dat kwam omdat ik niet echt betrouwbare darmen had voorheen. Nu ik er achter ben waar die darmen last van hebben kan ik er goed mee om gaan. Maar door die darmen was ik een soort onderbewuste angst gaan creëren. Een cirkel die ik met mijn ratio niet doorbroken kreeg.

Verschillende therapieën gedaan en al ver gekomen. Maar ik miste nog net dat laatste stukje.

Toen kwam Petra op mijn pad en toen ik hoorde wat zij deed…Wist ik het meteen. Bij haar moet ik zijn. Met hypnose kan dat onderbewuste lijntje doorgeknipt worden.

En na jarenlange struggle is het gewoon echt gelukt. Ik heb doormiddel van hypnose de angst door kunnen knippen. Ik had al op korte termijn heel snel resultaat. Ik kan gaan waar ik heen wil. Er gaat een nieuw leven voor mij beginnen. En daar ben ik echt dankbaar voor. Als jij net als ik van je angst af wilt, echt wilt. Raad ik echt Petra aan. Ze legt alles uit en het is helemaal niet eng. Het is heel rustig. En bij mij heeft het mijn vrijheid gegeven.

Petra bedankt.

Gr. Ilona

Stoppen met alcohol

 

 

Beste Mike! Inmiddels zijn we 4 weken verder en hebben we geen druppel alcohol meer gedronken. Zonder enige moeite! We voelen ons super, wat kilootjes minder en we slapen als een roosje.  Mediteren doen we minstens 2 tot 3 keer per dag. Wat een verandering! We voelen ons beter in ons vel en dat houden we zo.
Super bedankt voor deze prachtige ervaring

Gr. L. & D.

Emotionele Bagage

 

 

Petra is een hele leuke, lieve vrouw met een goed luisterend oor. En wat ze doet qua hypnose, doet ze ook echt goed?.

Volgende afspraak staat al genoteerd.

Gr. Janine

Stoppen met roken

 

 

Ik heb zeker 40 jaar gerookt en niet zuinig ook, en vandaag met de hulp van Petra al 100 dagen geen sigaret meer aangeraakt

Gr. Inge M.

Stoppen met roken

 

 

Goedendag,

Ik ben Mariët, 65 jaar. Ik rookte al vanaf mijn 13e en dus 52 jaar. Mijn eerste stoppoging is zo’n 25 jaar geleden. Pleisters, kauwgom, medicijnen….Alles geprobeerd!  Zelfs met hulp uit het ziekenhuis.

Ik heb namelijk  COPD…. Ik liep inmiddels met behulp van een rollator en was zeer kortademig. Ook traplopen kon ik niet en de hond uitlaten ging ook moeizaam. Toen las ik over Hypnose Praktijk Eindhoven, laatste kans, wie niet waagt wie niet wint! En…..12 weken gestopt en geen centje pijn!!! Ik loop inmiddels vlot de trap weer op, loop zonder rollator en kan nu ook echt gaan wandelen met mijn hond. Ik raad het iedereen (met COPD) aan, maar ook als je andere struggles hebt. Lieve, begripvolle begeleiding van Petra, je komt herboren buiten!

Gr. Mariët

Zelfvertrouwen en sessie afvallen

 

 

Goedemorgen Petra,

Via deze weg wil ik graag even laten weten hoe het gaat.. én wil ik graag een nieuwe afspraak maken voor de ‘snack & snaai’ sessie.. Ik voel me zó goed, onverklaarbaar maar toen ik bij je praktijk wegliep voelde ik me 100kg lichter.. nu die échte kilo’s nog ?

Ik heb vertrouwen, kijk naar mezelf en denk, yes! Lekker! Het certificaat waar ik zo bang voor was heb ik in de pocket, er lonkt een nieuwe baan én ik ben begonnen met mijn ondernemingsplan voor mijn eigen zaak! Elke keer als ik ergens op reageer sta ik erbij stil hoe ánders dat is.. mijn vriend wordt gek van me omdat ik zo vaak vraag of hij de verandering ook ziet! Haha

Gr. Eefke

Update Eefke na sessie afvallen

Hi Petra,

Dank voor je bericht.. het gaat heel goed met me.. sinds dat ik bij jou ben geweest -3kg en géén snoepzin.. (op een enkele keer na dan ?) Ben goed aan het bewegen en voel me lekker in mijn vel. In combinatie met de andere sessie die ik heb gehad gaat het vooral gewoon heel lekker met me.. Salonopening deadline staat op 1 mei dus ik ben beyond excited!

gr. Eefke

Rij-examen

 

 

Geachte Mike,

Ben geslaagd voor mijn rijbewijs, bedankt voor uw hulp. Ben er super blij mee.

Ik kan alles…ik dank jou.

Gr. Miroslava

“Update”  Patricia: Roken, Blowen, Afvallen

 

 

Mooie reactie van Patricia. Altijd fijn om te horen. Waar een wil is is een weg:
“Mensen het is zo fijn…. Ik ben geholpen met… Stoppen met blowen… Stoppen met roken…. Gezond eetpatroon/afvallen…waar een wil is…is een weg… En dat allemaal met 1 sessie per doel… Ben Mike zo dankbaar… En ja ik weet het je doet het zelf… Maar het is zekers een duwtje in de goede richting…”

Gebruik NLP anker in Hypnose

 

 

Hoi Mike, het is al weer even geleden. Maar ik dacht ik moet je dit toch even laten weten. De laatste keer dat ik bij jou ben geweest heb ik om een ankertje gevraagd omdat me moeder die ook heeft gekregen van jou. En als je vaak geïrriteerd bent is dat wel fijn dacht ik. Maar na jouw laatste sessie heb ik het ankertje eigenlijk nooit nodig gehad.

Tot ik 3 maanden geleden en afgelopen week belangrijk examen had. Ik zat voor de computer en was zo zenuwachtig. Ik voelde me gewoon niet lekker en een heel raar gevoel door heel mijn lijf.Ineens moest ik aan jou denken en gebruikte mijn ankertje en ik ademde diep in en uit en telde tot 10… ik had een 8 gehaald ?De 2x ging al beter en ik gebruikte meteen het ankertje

En het hielp WEER super goed. Top bedankt !!

Gr. Joanne

Stoppen met roken

 

Hallo  Mike, ik ben in januari dit jaar bij je geweest om te stoppen met roken en je vroeg laat even weten hoe het verder met je gaat. TOT  mijn verbazing heb ik geen verlangens meer naar een sigaret onbegrijpelijk maar waar.

Dus Mike tot nu toe gaat het heel goed en het moet zo ook blijven!!!!!!!

In ieder geval bedankt voor je hulp en ik  laat over een paar maanden weer even iets weten.

Groetjes van een rookvrije Marjan

Afvallen

 

Hoi Petra, het is niet te geloven, maar het gaat super goed. Ik ben al 2 kilo kwijt. Wanneer ik de drang krijg om iets lekkers tot mij te nemen, hoef ik alleen het zinnetje :”Heb ik dit nodig?” te zeggen. En, hopla! weg is mijn eetlust. Zo raar dit!!! Maar het werkt als een tierelier. Ik heb sinds dat ik bij jou ben geweest, geen chocolade, geen frisdrank, geen koekjes, etc. meer gehad. Ik heb er ook totaal geen zin meer in. Ik heb mezelf wel moeten aanleren om in de ochtend te ontbijten. Was moeilijk in het begin, vergat wel eens de tijd. Maar nu zit de routine er goed in. Mijn man en zoon werden in het begin even gek van mij. Dat ik continu dat zinnetje hardop zei. Maar nu zeg ik het voortaan in gedachten, en dat werkt ook. Het valt mij wel op dat ik het nu steeds minder hoef te zeggen. Geweldig voel ik mezelf. Ben super trots op mezelf dat ik het deze keer volhoud. Maar dit was mij niet gelukt zonder jouw hulp! Petra, nogmaals super bedankt voor jouw hulp!

Natuurlijk mag je mijn ervaring met iedereen delen, geen probleem! Ik hoop juist dat dit andere mensen gaat stimuleren om ook hypnose te proberen wanneer het op eigen kracht niet lukt. Ik ben super blij dat ik deze stap heb gemaakt. Kon het niet alleen.

Gr. Marie-José

Afvallen

 

Goedemorgen  Petra. Ik ben een maand geleden bij je langs geweest voor een behandeling. Wat was dat  een aparte en mooie ervaring. Ik ben ondertussen 2.6 kilo afgevallen en dat gaat eigenlijk best makkelijk. Ik heb sindsdien minder  behoefte aan drang tot snaaien en als ik het wel heb gaat heel veel makkelijker de knop om te zetten om het niet te doen of iets gezonds te nemen. Ik zeg niet dat het vanzelf gaat maar ik maak nu makkelijker de goede keuzes. Ik hoop in de komende maanden nog wat meer kilo’s  kwijt te raken maar dat gaat me zeker lukken.

Bedankt voor je hulp.  Het was een mooie ervaring.

Gr. Gerry

Positief/Optimisme

 

Hi Mike, het gaat met mij heel goed mede dankzij jou.
Ben je daar echt enorm dankbaar voor.
Heb mijn momenten maar voel me sinds lange tijd weer echt gelukkig!

Gr. Suus

Emotionele Bagage en Eigenliefde

 

Hoi Mike hier even een berichtje van mij. Het gaat een stuk beter met mij. Ik slaap beter, heb meer energie, ik kan dichter bij mezelf blijven, voel me fijner met mezelf. Ik heb mijn slopende relatie stop gezet en ben nu nog gelukkiger. Ik ben zekerder van mezelf en rustiger mensen zeggen dat ik er veel beter uit zie. Ik heb in dromen enorm veel opgeruimd. Nu droom ik minder. Ik kan meer in verbinding zijn met vriendschappen. Ik heb beelden terug gekregen van in mijn 5e levensjaar die niet fijn zijn, maar ik voel ze niet kan er met een afstand naar kijken. Hoe fijn is dat!! Kortom dank je wel!

groetjes Karin

Afvallen/suikerverslaving

 

Hoi Petra, ik zou nog iets laten weten hoe het gegaan was. Tot nu toe geen enkele behoefte meer gehad aan suiker en ik kan nu ook 1 koekje/ snoepje pakken ipv 3, 4 of meer. Ook mijn man is trouwens al 6 kg afgevallen. Hij is super gemotiveerd en zojuist weer 3 kwartier wezen wandelen. Echt super fijn deze omschakeling. Ook voor hem.
Kortom ik ben erg blij. Ik ben een zeer tevreden klant. De goede ervaring komt ook jou ten goede

Gr. Carola

Stoppen met roken

 

Hi Petra.
Vandaag 3 maanden clean, ben er nog elke dag heel blij mee. Gr. T.

Stoppen met roken

 

Beste Petra,

Sinds Mijn bezoek op 18 juli 2018 j.l. heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Het was helemaal niet moeilijk om het vol te houden.

Door jou is het gelukt om een niet roker te worden. Ik wil je daar dan ook hartelijk voor bedanken.

Gr. P.

Stoppen met roken

 

Hoi Petra,

Op 17 juli 2018(op mijn verjaardag) zijn mijn vrouw en ik bij jou geweest om behandeld te worden. Het is misschien wel leuk om te horen dat wij beide nog steeds NIET rokers zijn.

Met vriendelijke groet, Jac en Petra

Jaloerse gevoelens

 

Beste Mike,

We zijn inmiddels zo’n 6 weken verder en via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor het fijne bezoek aan je praktijk.  Daarnaast wil ik je laten weten dat het me echt enorm geholpen heeft. De ‘spoken’ in mijn hoofd zijn nagenoeg verdwenen en ook de jaloerse gevoelens zijn tot dusver niet meer opgekomen. Toen we laatst een keer weg waren met een aantal vrienden kreeg ik zelfs een compliment van mijn vriendin dat ik zo relaxed was. Kortom, ik ben super blij dat ik deze stap gezet heb, en mede dankzij jou eindelijk van die jaloerse gevoelens af ben.

S.

Stoppen met roken

 

Dat ik nu 365 dagen later nóg stééds niets meer rook, ik €2600,– aan leuke vakanties heb uit kunnen geven….en ik stink niet meer

Petronella

Emotionele bagage

 

Hoi Mike
Aantal weken geleden emotionele bagage en daarop volgend angsthypnose gedaan bij jou en ik kan na een aantal weken zeggen dat ik me opgeluchter voel en er een grote last van mijn schouders is gevallen. Ik voel me opgewekter en rustiger! Ik kan het iedereen aanbevelen en het werkt! Nogmaals dank Mike en ik kom zeker nog eens terug,
Groet Odwin

Slaapprobleem

 

Na enkele jaren van slaapproblemen met alle nare gevolgen vandien, toch maar eens de stoute schoenen aangetrokken en geprobeerd d.m.v. hypnose iets aan mijn probleem te laten doen. Een verpleegkundige en tevens mijn/onze beste vriendin gaf me deze raad. Mijn laatste strohalm, na allerlei andere middelen, al dan niet op natuurlijke wijze hielpen niet, alleen slaappillen, maar daar wilde ik ook niet altijd aanblijven. Alcohol hielp zeer zeker ook niet. Sterker, ik ging er nog slechter van slapen. Als vrij nuchtere sportmasseur die toch ook met beide benen op de grond staat wilde ik me eerst wat verdiepen in deze materie, met in het achterhoofd Rasta Rostelli, maar na wat speurwerk op internet, wat boeken nageslagen te hebben en door de hypnose therapeute ook tijdens de sessie verduidelijkt te hebben gekregen…….ging het dus helemaal anders!

Een afspraak gemaakt bij Hypnose Praktijk Eindhoven (vestiging Helmond) bij mevrouw Petra Boelens. Die me netjes alles op een niet gehaaste en vriendelijke manier duidelijk maakte hoe het ging verlopen, dus zeer zeker geen Rasta Rostelli toestanden. Alvorens ik in de relax stoel ging zitten, eerst nog een test met mijn linkerarm, nogmaals duidelijk uitleg wat er ging gebeuren en had  zelf al het besluit genomen om me helemaal te laten gaan en me daarom volledig aan haar “toevertrouwde”. Mobieltjes uit, ik sloot mijn ogen en onderging alles zonder dat ik zelf maar een woord hoefde te zeggen, hoorde ik alles wat de hypnose therapeute zei, deed wat ik moest doen en kwam zodoende in een modus van een heerlijke ontspannenheid.  Als ik het moet omschrijven, zo’n rozig gevoel na een avondje sauna,…net niet slapen?????

Dezelfde avond (laat ca 01:30 uur} voor het slapen gaan de opgedragen ”strijdkreet”, ik noem het maar even zo, maar het is ’n bepaald “opgedragen” woord zeggen, dan de opgedragen ademhaling en ontspanningsoefeningen doen. En….redelijk goed geslapen. De dagen erop volgend trouw mijn “strijdkreet” en oefeningen gedaan!! Als ik nu s ’nachts wakker word ga ik gelijk het ritueel herhalen en slaap in… slaap is redelijk goed te noemen.

Sindsdien, nu ruim een week verder, geen medicatie genomen en maar een keer een slechte nacht gehad, het lijkt er op dat het steeds beter gaat…….volgens hypnose therapeute Petra was een vervolg behandeling niet nodig. Hopelijk blijft het zo gaan en kan ik het iedereen aanraden om iets aan dit soort problemen te laten doen en aangezien er in de praktijkruimte ook een grote bak stond met weggegooide pakjes sigaretten, is op deze manier stoppen met roken en zelfs afvallen zo een mogelijkheid.

Ben tot op heden blij dat ik die strohalm beetgepakt heb…!!

Riny

Stoppen met roken

 

Goedemiddag Mike,
Via dit berichtje wil ik je graag bedanken voor je hulp met het stoppen met roken na toch zo’n 35 jaar paffen. Bizar als ik er nu zo over nadenk! Hoe dan ook sinds mijn afspraak op 10 september dit jaar behoor ik tot de niet rokers.
Voelt top!!! Mijn dank is groot
Groetjes, Veronique

Stoppen met roken

 

Ben vorig jaar 30 november bij Mike in Eindhoven geweest dit jaar 30 november dus 1 jaar gestopt, kan het zelf nog niet geloven!

Gr. Els

Stoppen met roken

 

Vandaag 9 maanden en 12 dagen ben ik een niet roker !!! Na 45 jaar gerookt te hebben ! Ben ik dankzij Mike een niet roker !!!

Bedankt Mike Gr. Yolanda

Stoppen met roken

 

Petra, ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet om jou te bellen. Het was heel bijzonder maar vooral een opluchting.
Het niet roken na ruim 30 jaar is pittig op sommige momenten, maar dat is maar een seconde. Ik voel me nu al beter en ben blij dat ik niet meer rook. Ik raad het iedereen aan om op deze manier te stoppen, want ook al heb je hulp, je doet het helemaal zelf en dat laat jij me inzien en voelen. Petra nogmaals bedankt en succes.

Lieve groet Hanneke

Stoppen met roken

 

Hoi Petra.

Gisteren was het een half jaar geleden dat ik afscheid heb genomen van wat ik dacht mijn grootse vriend. Die er altijd voor me was als ik stress had en voor de gezelligheid. Denkende dat het zonder een peuk niet gezellig kan zijn. Achteraf blijkt het mijn grootse vijand te zijn geweest.  Een monster die zich in mijn hersenen nestelde en me iedere keer opnieuw liet roken. (30 sigaretten per dag en dat dik 30 jaar lang)

Ik ben nu vrij en niet meer afhankelijk van die sigaret, die veel geld en heel slecht voor mijn gezondheid is. Inmiddels ben ik geopereerd aan mijn stembanden, en voel me goed. Niet meer stressen of ik ergens kan en mag roken, of ik nog genoeg te roken heb. De andere voordelen kan iedereen zelf wel bedenken. Op 23 april kwam ik  vol goede moed en vertrouwen bij je binnen, door de fijne gesprekken aan de telefoon voelde ik me al heel erg vertrouwd.  Eerst een heel fijne intake en daarna ging ik onder Hypnose. Wat niet eng of vreemd was.  Na de sessie ging ik naar buiten en was een NIET ROKER. Met een kaartje in mijn hand en een belangrijke tekst die ik nog iedere dag zeg. En op momenten dat het monster in mijn hoofd om de hoek komt kijken om me om te praten, pak ik het kaartje en weet….. IK BEN EEN NIET ROKER.

Mijn dank is groot, ook nadat je me nog tips hebt gegeven over de veranderingen in je leven. Het anders slapen.

Ik praat erover met mensen en hoop ze wakker te schudden en er over na te denken om ook afscheid te nemen van het roken.

Groetjes Wilma Bokhove

Emotionele bagage

 

Hallo Mike,
Een paar weken geleden kwam ik bij je voor een hypnosesessie. Hoewel ik heel graag wilde gehypnotiseerd worden, was mijn controleneiging erg sterk; het kostte moeite om mijzelf over te geven. Het is je gelukt, het is mij gelukt. En een groot bewijs daarvan wil ik nu met je delen.
Ik kwam voor opruimen van emotionele bagage. Sinds mijn geboorte is er veel opgebouwd als gevolg van vele ellendige en onveilige situaties waar ik als kind geen benul van had. Therapieën en trainingen hebben me veel gegeven maar ik merkte hoe ik ergens diep van binnen niet bereikbaar was. Er was iets dat ik niet kon beïnvloeden. Ik had al een paar jaar aan hypnose gedacht maar nam pas een paar maanden geleden de beslissing.
Vorige week had ik een ernstige aanvaring met een familielid. Een hele nare, met iemand die ik veilig had geacht, dus het kwam erg hard binnen. Echt een donderslag bij heldere hemel. Ook dit familielid is ernstig beschadigd en haar schade kreeg ik gepresenteerd. Ik werd weer geraakt op de pijn die oorzaak is geworden van veel ellende in mijn leven. Voorheen zou ik hiervan helemaal zijn gaan wankelen, in paniek zijn geraakt, aan dood zijn gaan denken, wraakgevoelens gekregen hebben en weken- of maandenlang van de kaart zijn geweest. Dit keer niet. Dit keer heb ik me wel beurs gevoeld, anderhalve dag. Ik heb gehuild, gevoeld hoeveel fysieke pijn deze aanval deed. Ik heb lieve vrienden die me hebben laten huilen en hebben laten voelen dat ze van me hielden. Ik heb de intense pijn er gewoon laten zijn en ben blijven staan zonder daar mijn best voor te hoeven doen. Het deed gewoon veel pijn maar meer niet. En tot mijn verbijstering stond ik de derde dag na de aanvaring op, had een goede dag, sliep goed en keek terug naar de gebeurtenis. Ik was door de pijn heen. Nare gedachten liet ik komen en weer gaan. De lading is weg. De ervaring ben ik niet vergeten maar de lading is weg. Ik kan ademen, bewegen, slapen, terwijl ik dat voor de hypnosesessie niet gehad zou hebben. Ik ben heel diep onder de indruk van het effect van de hypnose. Ik weet nu uit ervaring wat het verschil is tussen een ervaring herinneren met emotionele lading en zonder emotionele lading. Dat had ik nog niet. Bij mij was altijd alles emotioneel geladen. Ik voel me bevrijd. Ik heb e.e.a. aan uitdagende activiteiten in het vooruitzicht en ik ga het met vertrouwen tegemoet. Hypnose werkt!

Gr. M.

Stoppen met roken

 

Na 3 weken een niet roker te zijn geef ik mijn review. Ben op 18 september onder hypnose geweest bij Petra in Helmond, voor stoppen met roken na 35 jaar. Ik wilde ook echt stoppen. Had na 35 jaar roken het helemaal gehad met die Peuk. Petra heeft me behandeld, en echt waar ik ben een NIET ROKER. Je denkt uiteraard nog wel aan de peuk, na het eten, bij de koffie, maar het blijft ff bij denken en weg is het weer.
Misschien zijn er mensen die denken wat een ONZIN, maar dit is waar gebeurd .Ben ook trots op mijn zelf, en er zullen wel wat kilootjes bij komen maar die gaan er ook weer vanaf. Een app op de telefoon waar je kunt zien hoeveel sigaretten je gemist hebt, en hoeveel geld je bespaart hebt, en je conditie etc. Dus Petra hartstikke bedankt om van mij een NIET ROKER te maken. Als je echt wilt stoppen, raad ik het echt iedereen aan.

Liefs Antoinette

Afvallen

 

Petra, ik dacht ik zal je even een update geven na een maandje.  Ik ben bij je geweest om mijzelf van mijn chocolade verslaving af te laten helpen. Nou, ik kan je zeggen dat ik vandaag 4 weken geen chocolade heb gegeten. Het is onvoorstelbaar vind ik nog steeds. Ik ben ondertussen 3,5 ko afgevallen en voel me heel Erg fijn!!! Ik heb wel flinke afkickverschijnselen gehad in de vorm van hoofdpijn. Dat is nu gelukkig bijna helemaal weg. Ik maak gezonde keuzes wat eten betreft. Dus Petra, nogmaals heel erg bedankt!!! Je hebt echt mijn knop omgezet!!!  En de omgeving snapt er ook niks van. Er komt binnenkort een collega van me naar je toe. Ik wens haar dit ook zo toe!!!

Gr. Susanne

Afvallen

 

Petra, het is vandaag een maand geleden dat ik bij jou ben geweest om “mijn knop om te zetten”. Ik moet zeggen het gaat verwonderlijk goed! Mijn moeder vroeg “hoe gaat het met lijnen?” mijn antwoord was dat ik niet aan het lijnen ben. De vreetbuien van avonds zijn weg, bijna nooit geen honger meer. Als ik wel nog honger heb pak ik iets gezonds. Soms heb ik avonds nog zin om iets te snoepen maar toch doe ik het niet. Zelfs al eens bij de koelkast gestaan en iets terug gelegd. “Nooit meer zal ik eten zonder er over na te denken”. Vorige week ben ik gaan uiteten met mijn man. Er werd gevraagd of ik de dessert kaart wilde zien. Mijn antwoord was ja, maar er stond niets op waar ik nou écht zin in had. Dus ik bestelde thee… Je had mijn man zijn gezicht moeten zien, ik geloof dat hij nu ook overtuigd is. Zo was ik ook de boterham van mijn dochter aan het smeren. Er zat een beetje pasta aan mijn vinger en dat likte ik af. Ik dacht getverdemme. En meteen dacht ik huh: “dat vind ik super lekker”? Heel vreemd maar het werkt dus echt! De behoefte aan die zoetigheid is dus weg! Er is al een paar kilo af zonder het idee dat ik aan het lijnen ben. Hopelijk is dit een blijvend effect. Ik ben druk bezig met reclame voor je te maken. Petra bedankt!

Gr. Irene

Afvallen

 

Hi Petra, zoals afgesproken zou ik na een week of 3 of 4 wat laten weten aan je hoe het met me gaat. Het zijn een aantal rare weken geweest. Uit gewoonte wil je op bepaalde momenten snoep/chocolade of iets ander ‘slechts’ nemen. Maar ergens hoor je dan in jezelf ‘waarom zou je dat doen?’. En dan denk ik ja waarom zou ik dat doen.. En dat ging in het begin een paar keer per dag zo J en nu gaat dat steeds gemakkelijker. Maar dat stemmetje wat eerst zei ‘neem maar gewoon, want je hebt het nodig/verdiend’ die zei nu ‘waarom zou je dat doen’ en dat voelde (en soms nog) heel raar. Het gevolg is dat ik in de afgelopen 3 weken alleen maar goede en bewuste keuzes heb gemaakt. Je kaartje zit bij mijn pasje op het werk, waarmee ik hier kan betalen voor al het eten J Daar ging gemiddeld zo’n €10 in de week vanaf.. nu heb ik daar in 3 weken ongeveer €1 van afgehaald voor 2x soep. Een ‘joepie-moment’.Twee weken terug deden we een fietstocht met vrienden en daar waar ik normaal gesproken bij elk terrasje mee zou hebben gedaan met een alcoholische versnapering heb ik diverse keren spa-rood gedronken en heb ik 1 maal bewust gekozen voor een lekker speciaal biertje en daar extra van genoten.

Gister was ik zelf jarig en had ik na maanden zin in shoarma. We zijn naar Helmond gereden (ipv thuis te bestellen en vlug vlug op te eten) en hebben in de shoarmazaak gegeten. Maar wat ik normaal alleen at hebben we gister besteld en gedeeld met zijn tweeën en raad eens, ik kon de helft van de normale portie niet eens op.. En heb het dan ook laten staan wat te veel was. En wat heel vreemd is, is dat ik sommigen dingen waar ik super van kon genieten ineens niet meer zo speciaal vind.. De shoarma gister was lekker, maar het hoeft niet.. Het broodje wat ik vorige week tijdens mijn lunch besteld heb (voorheen had ik er dan twee besteld), omdat ik een keer geen zin had in sla, dat smaakte dusdanig dat ik dacht nou doe morgen maar een salade weer.    Of ik kilo’s kwijt ben? Geen idee. Ik heb mijn maten gemeten in cm’s en vanavond ga ik eens kijken of daar wat van af is. De weegschaal heb ik nog steeds een hekel aan.

Wat betreft zelfbeeld. Ik kan nu weer in de spiegel kijken zonder mezelf te verafschuwen en zie zelfs dat mijn rolletjes wat verdwijnen. Het meest rare vind ik dat ik jou in de hypnose heb horen zeggen dat mijn lichaam mijn stofwisseling aan moest pakken. Voor de hypnose moest ik wanneer ik avonds gegeten had in de laatste hap al naar de toilet voor een grote boodschap. Dit is vanaf moment 1 WEG… Ik ga nu meestal morgens en dan soms in de loop van de dag nog eens. Wat een opluchting en vele malen gezelliger aan tafel 😉

En als laatste heb ik weer zin om te sporten. Wandelen en fietsen deden we al. Maar ik heb vanavond mijn derde les Yoga. Daar ben ik begonnen met een proefles omdat ik iets wou gaan doen om mijn ademhaling beter onder controle te krijgen en meer van uit de buik te gaan ademen. Maar ik had niet verwacht het zo leuk te vinden. Verder leen ik momenteel de mountainbike van iemand uit de straat en ben ik sinds vorige week al 3x wezen mountainbiken (25-30km). En dan niet om dat mijn vriend vraagt of ik mee ga, maar omdat ik zelf zin heb om te gaan. Ook over dit onderwerp kan ik me herinneren dat je iets hebt gezegd tijdens de hypnose.                                                                  Alles bij elkaar zorgt dit ervoor dat ik me fitter voel en langzaamaan beter slaap. De kilo’s/cm’s die verdwijnen dan vanzelf wel weer.. De keuzes die ik nu maak worden voor me gemaakt en hoef ik eigenlijk niet over na te denken…

Wat ik wel heb gemerkt is dat ik bij leuke gebeurtenissen meer de neiging heb om naar de chocolade te grijpen. Daar waar ik dacht een emotionele eter te zijn, heb ik dit alleen bij leuke momenten. Toen mijn vriend belde dat hij aangenomen was voor zn nieuwe job, was het eerst wat ik automatisch wou doen chocolade halen boven in de kantine op het werk… En meteen dacht ik dat slaat toch helemaal nergens op…  Ik kom dus tot de conclusie dat ik suikers echt als een traktatie voor mezelf heb gezien bij ‘leuke ervaringen’. Bij de nieuwe baan van mijn vriend, omdat ik een opdracht op mijn werk goed heb uitgevoerd. Dat soort zaken.. belachelijk natuurlijk… Heel raar om te ervaren. En daar waar ik voorheen echt de keuze moest maken en 10x tegen mezelf moet zeggen dat ik de goede keuze moet maken daar gaat het nu vanzelf. Ik heb het niet nodig om mezelf beter te voelen na die ervaring, ik voel me al goed vanwege de ervaring. EN ik zou mezelf alleen maar slechter voelen wanneer ik wel die suiker zou pakken, want daarna had ik altijd spijt.. Ik kan nog wel even doorgaan met ervaringen delen, maar het beeld is duidelijk denk ik 😉 Bedankt voor je vertrouwen.

Gr. E.

Piekeren

 

Dag Mike,
Ik ben 8 augustus bij u geweest om een opening te creëren, zodat mijn gepieker een uitweg kon vinden en wegvloeien.
We zijn nu ruim een maand verder en ik zou laten weten, hoe het nu gaat.
Ik heb geconstateerd, dat er “iets” is gebeurd: ik heb nog wel mijn zorgen en ik betrap mijzelf regelmatig op piekeren, maar het is niet
meer zo, dat het de overhand heeft en mijn leven beheerst, aangezien ik bepaalde dingen toch niet kan beïnvloeden.

Samengevat kan ik zeggen, dat de therapie toch een positief effect heeft en ik denk, dat ik nu, ook al grijpen dingen diep in, toch wat anders
met alles omga en verwerk.

Ine

Faalangst/Zelfvertrouwen

 

Hoi Petra,

Nou ik voel me goed hoor!

Er is net een scherp randje af, waardoor ik toch net wel die opmerking durf te maken.  De rem is opgelicht zal ik maar zeggen. ?

Op een drukke ouderavond durfde ik zelfs een vraag te stellen, terwijl ik dat normaal gesproken voorbij had laten gaan. En zo van die kleine dingen. Ik ben blij.

Ben benieuwd wat er nog komen gaat. Ik hou me niet in, in ieder geval. Kijk regelmatig in de spiegel en herhaal de spreuk. Ik voel me heerlijk. Dus nogmaals dankjewel.

Groetjes I.S.

Faalangst/Grenzen aangeven

 

Ik hoop dat ik met deze recensie andere personen inspireer om ook voor zichzelf te kiezen en in zichzelf te investeren. Durf, Leef en bovenal Lach!

Ken je dat gevoel dat je denkt in een slechte droom terecht te zijn gekomen? Dat je mensen je verhaal doet en ze zeggen: “Is this real??” – “In wat voor film speelt jouw leven zich af?”.. Ik kende dat gevoel! Telkens als ik dacht dat ik mijn leven op de rit had, werd ik onderuit geschoffeld. En geloof me, ik ging steeds harder onderuit!!

Tuurlijk, ik klom ook weer overeind! Toonde mijn veerkracht en mijn optimisme. Mensen vonden me sterk en hadden respect voor me, maar naast respect ook wel een beetje medelijden.. al spraken ze dat natuurlijk niet uit. En daar in dat medelijden zit de kern.. … want ik had ook medelijden met mezelf. Je zag het misschien niet direct, maar het was er. Er was iets in mij dat medelijden met me had en daar ook wel een beetje van genoot. Resultaat: Zelf-sabotage! Iedere keer als het goed ging, zo niet geweldig, was er dat beetje zelfmedelijden dat zich wilde voeden, was er een deeltje in mij dat er niet in geloofde en vond dat ik het niet waard was. De onzekerheid sloeg toe en je zet al je wilskracht in. Resultaat: Zelf-sabotage!

Nu is het verleden niet langer mijn verhaal. Het is niet meer wie ik ben. Ik ben een sterke en krachtige vrouw, ik weet wie ik ben en wat ik wil. Ik omarm het leven en het leven omarmt mij. Ik heb de toekomst niet nodig om hier zeker van te zijn, de zekerheid is hier en nu en daarmee daar waar ik het nodig heb.

Ik kan je vertellen dat mensen me zeggen hoe goed ik eruit zie, hoe ik straal, ik kan je vertellen dat ik op date gevraagd wordt door leuke mannen, dat ik gesprekken heb om mijn droombaan te creëren, dat ik goed in mijn lijf zit, financiële vrijheid heb en what so ever more. Maar dat is allemaal niet de essentie, want wat nog veel belangrijker is: Ik durf voor mezelf te staan, voor mezelf te kiezen en mezelf te zijn.. en het geluksgevoel, de liefde en de dankbaarheid die dat teweegbrengt, daar kan geen enkel ander resultaat tegenop. Uiteindelijk draait het erom dat je in staat bent jezelf liefde te geven, dan ziet de wereld er uit als één grote mooie kleurrijke bloeiende bloesemboom. Dat is wat ik noem puur geluk.. en weet je wat nou het mooie is: dat gun ik mezelf!  En natuurlijk kent het leven zijn golfbewegingen, dat mag ook, lekker laten zijn. Komt er een storm? Lekker blijven dobberen, de storm gaat vanzelf voorbij. Laat los dat je vooruit wilt komen, uiteindelijk dobber je toch wel de juiste kant op.

Hoe heb ik dat bereikt? :De hypnose-sessie die Petra Boelens me gegeven heeft, heeft mijn innerlijke kracht versterkt. Door mijn onderbewuste aan te spreken en patronen te doorbreken blijf ik in deze kracht staan. Dit was precies het steuntje in de rug dat ik nodig had om de omslag te maken van zelf-sabotage naar zelfliefde Petra, dankjewel voor de sessie. Je hebt als persoon en met je werk mijn leven verrijkt

Monique

Duimzuigen

 

Hier gaat het goed, ben heel tevreden over de behandeling.

Ik heb vooral de 1e 2 weken de mantra flink mogen inzetten en nu nog zo af en toe.

Heb niet meer geduimd, wil niet zeggen dat ik niet meer mijn moeilijk momenten heb.

Ik vond de hypnose therapie heel bijzonder om te ervaren… voelde me daarna heel sterk en zen.

Bedankt!!! Ook voor het gesprek erna, je bent een fijn mens Petra!!

Gr Linda

Zelfvertrouwen/Spreken in groepen

 

Even een korte update. De gesprekken die ik tot nu toe gehad heb zijn super gegaan!

Echt een verandering. Wel pieker ik nog steeds over de komende gesprekken maar ik

weet dat ze nu iig goed verlopen. Bij het ene bedrijf willen ze mij heel graag hebben en bij

het tweede ben ik uitgenodigd voor een tweede gesprek. Echt top! De mantra herhaal

ik dagelijks.

Steven

Stoppen met roken


25 April – 25 Augustus

En dan zijn er ineens al 4 maanden voorbij.  120  dagen,    2537 sigaretten,     906 euro uitgespaard!!
Roken deed ik al op mijn 14de eerst stiekem en later werd het een gewoonte een verslaving zeg maar, nu ben ik 53.
Stoppen,  soms dacht ik eraan, maar wanneer,  altijd had ik die nog ff dit en nog eerst dat spannende ding. Smoesjes zei mijn vrouw,  zelf ook verslaafd geweest en op eigen kracht 5 jaar geleden gestopt.
Ik werd gebeld door Petra  en ze vroeg me of ik er voor open stond om te stoppen met roken….mijn vrouw had gebeld met de vraag om te kijken of ik over de streep getrokken kon worden.
Ik was erg overdonderd, maar ook erg benieuwd en maakte een afspraak.  Mijn laatste sigaret rookte ik voordat ik de praktijk binnen ging. De hypnose behandeling heeft mij tot nu toe geholpen, ik heb 1 moment gehad, op de 4de dag na het stoppen dat ik even moeite had, deed mijn ademhalingsoefening en het ging weer. Iets waar ik toch wel enorm trots op ben en ook op feestjes of in stressvolle situaties heb ik er nog geen moeite mee gehad om weer te bezwijken voor die sigaret.
Laat ik voorop stellen dat ik een erg nuchter persoon ben die absoluut niet geloofd in allerlei rituelen of zweverige zaken,  wat het dan wel is….geen  idee.  Maar ik ben nu een NIET ROKER. Succes voor wie nog twijfelt.

Roland

Emotionele Bagage

 

Goedemorgen Mike.. wil je super bedanken ik voel mezelf stukken beter, beetje eng kan niet meer negatief denken. Verdriet is ook weg.. beetje eng rust in mijn hoofd? en ik heb vanaf dat ik bij u ben geweest niet eens meer geblowd..Kan weer 100% genieten met mij hoofd erbij.. super bedankt.

groetjes Marielle

Stoppen met roken


Eindelijk kan ik mijn review geven aangezien het bij mij niet vanzelfsprekend ging.

Op 23 mei ging ik onder hypnose voor het stoppen met roken, na vele positieve berichten te hebben gelezen ging ik ervoor. Voordat de hypnose begon ben ik heel goed voorbereid door Petra maar, toch op ‘t moment dat de hypnose begon was ik heel gespannen. Het is verder helemaal goed gegaan hoor, na de hypnose voelde ik mij heel apart, de eerste 3 dagen geen last gehad daarna begon helaas het gevecht voor mij. Ik had geen behoefte, maar het gemis na een sigaret nam toe ondanks dat ik geen behoefte had vond ik het heel apart. Ik ben er veel mee bezig geweest en nu 7 weken later heb ik nog last hoor, ik voel een bepaalde onstuimigheid in mij. Dit komt doordat ik een emotionele roker was en ik heb heel veel emotie, maar ik ben nog steeds een NIET ROKER en dat blijf ik. Ik ben ontzettend trots op mezelf want het is toch nog een zware weg, de hypnose heeft echt wel geholpen maar het is niet vanzelfsprekend dat het een eitje voor iedereen is. Belangrijkste is dat mijn behoefte weg is alleen moet ik nog kunnen omgaan met de leegte/gewoonte. Ik wil Petra bedanken voor haar steun en ik ben zo blij dat ik deze stap heb genomen, want de moeite en stress die ik misschien nu heb gaat voorbij & ik zal nooit maar dan ook nooit meer een sigaret aanraken. Alles voor een goed doel.

Gr. Susan

Emotionele Bagage


Een tijd geleden onder hypnose gegaan voor emotionele bagage. Heel erg lang uitgekeken na deze dag. Super sceptisch, met mijn ziel onder mijn arm ging ik naar Mike toe. Wist totaal niet wat me te wachten stond. Het maakte me ook niks meer uit, ik had een wonder nodig. Ik zat echt op een dieptepunt in me leven. Tijdens het gesprek voor de hypnose met Mike merkte ik dat hij me meteen begreep maar ook direct een verklaring had waarom ik me zo voelde. Hij begreep precies wat er mis was en waar het probleem lag. Hij heeft me onder hypnose gebracht en ik weet niet goed hoe ik het moet uitleggen. Het is eigenlijk ongeveer hetzelfde als dat je droomt maar onder de hypnose ben jij degene die de leiding heeft in die droom. Je pakt de touwtjes in handen en Mike begeleid je. Tijdens de hypnose ruim je alles op uit je verleden die je dwars zitten, en tegen alle verwachtingen in vond ik het niet eng of moeilijk. Juist heel rustgevend en een grote opluchting. Persoonlijk is dit het beste wat me ooit is overkomen. Want toen de hypnose klaar was voelde ik een verlichting die zo ontzettend fijn was. Het leek alsof er een hele last van me schouders afviel. Ik zat zo vast op dat moment in me leven dat ik nergens meer aan toe kwam en totaal blokkeerde in alles wat ik deed. De hypnose heeft me leven totaal veranderd. Ik durf en kan nu weer voor mezelf kiezen. ik ben een sterke vrouw. En ik leef weer in het hier en nu! En niet meer in mijn verleden. Ik ben Mike hier eeuwig dankbaar voor. Ik heb met de hypnose meer bereikt dan in 10 jaar therapie. Ik heb EMDR therapie gehad, therapeuten, psychologen. niks hielp. Maar hypnose heeft oprecht mijn hele leven veranderd. Mike, dankjewel nogmaals. Ik kan weer genieten van mijn leven. Ga zeker terug, wil ook graag nog stoppen met roken.

Gr. Lynn

Faalangst/Slaapprobleem


Gisteren onder hypnose geweest ivm faalangst en heb ook vanwege slaapproblemen een techniek meegekregen om te slapen. Normaal neem ik een slaappil om te gaan slapen als ik mijn bed in stap. Nu moest ik er een kwartiertje mee wachten. Ik heb netjes op de klok gekeken hoe laat het was zodat ik wist wanneer ik mijn slaappil kon pakken en ben de ademhalingsoefening gaan doen. Erg bizar want ik slaap al jaren met medicatie en binnen een kwartier lukte me zelfs met pillen niet en dat kwartier om mijn pil te pakken heb ik niet eens meer meegemaakt. Ik werd vanmorgen wakker en was ook heel verbaasd dat ik heb geslapen zonder medicijnen. Wat mij ook verbaasd is dat ik me erg rustig voel aangezien ik adhd en een emotie regulatie stoornis heb en het altijd druk is in mijn hoofd en vaak onrustig ben en nu gewoon op de bank zit en het rustig is in mijn hoofd. Ik heb al heel wat trainingen en therapie gehad bij ggz maar dit effect heb ik met geen van alle trainingen en therapieën gehad. In augustus heb ik een afspraak om de emotionele bagage op te ruimen en heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

Gr. Cindy

Faalangst


Een aantal weken geleden ben ik bij jou geweest voor een hypnose behandeling voor faalangst. Ik had beloofd om te laten weten na een aantal weken hoe het gaat. Na de behandeling heb ik me een paar weken super krachtig gevoeld en echt volop zelfvertrouwen. Direct op de terugweg en de dagen erna heb ik bewijzen gevonden dat ik alles kan wat ik maar wil. Door eerst iets te willen, lukt het steeds om dat te bereiken. Ik ben verder aan de slag gegaan met de “Ik kan het! Ik kan alles wat ik maar wil” affirmaties en herhaal die dagelijks. Het is voor mij zeker een eye opener geweest. En daarnaast heb ik een lijst gemaakt met dingen die me helpen te werken aan mijn zelfvertrouwen en heb ik er daarvan al een aantal opgepakt. Inmiddels ben ik een tijd verder en ik kan bevestigen dat het mij zeker geholpen heeft.

Gr. John

Slaap Probleem


Bijna 2 weken geleden heb ik bij jou een hypnose sessie gehad om iets aan mijn slaapproblemen te doen. Ik vind het resultaat erg positief. Ik gebruik nu bijna geen slaapmedicatie meer, en inslapen en slapen tot een uur of 4 of 5 gaat goed. Soms word ik even wakker maar slaap dan meestal weer vrij snel in. Vanaf een uur of 5 is slapen nog wel lastig, en dan gebruik ik soms nog iets van melatonine om nog een paar uur extra te maken, wat mij de rest van de dag helpt. Dank voor dit mooie resultaat!

Gr. Marcel

Roken


Zoals ik je gisteren al vertelde aan de telefoon, ben ik blij nog steeds een niet roker te zijn sinds 14 december jl. Ik ben blij dat ik de stap genomen heb!
Gr. Carlijn

Afvallen


Hallo Petra,
Ik heb sinds de hypnose minder zin in zoete dingen, het tussendoor trek in iets hebben is echt flink verminderd. Wanneer er iets ongezonds voor wordt geschoteld denk ik hier bewuster over na.
Daarnaast lukt het me steeds beter om vaker te kauwen en langzamer te eten. Ik eet ook van een kleiner bord. Die combinatie zorgt er voor dat ik eerder vol zit. Heel erg fijn dus. Dankjewel voor jouw hulp!

Groetjes Kim

Stoppen met Roken en Emotionele Bagage


Hoi Mike het heeft lang geduurd ik ben namelijk niet zo goed in schrijven . Maar vandaag toch een mijlpaal! Dankzij jou ben ik vandaag een jaar gestopt! Bedankt hiervoor. Ook wil ik de mensen laten weten dat ik zelfs sceptisch na je toe ging, maar vooral laten weten dat dit was in de tot nu toe moeilijkste periode in mijn leven!

Op 16 mei 2017 de dag dat ik bij je was, maar ook de tijd dat mijn broer van 40 jaar al meer dan een jaar vocht tegen die verschrikkelijke ziekte! En wetend dat hij die niet zal winnen, toch een afspraak bij je gemaakt want ik wilde overwinnen. 6 dagen na mijn hypnose ging ik samen met mijn vader op gesprek voor mijn broer en kregen wij de verschrikkelijkste uitslag ooit. Mijn broer had botmetastase! Alles uitgezaaid! en zou niet lang meer leven de wereld ging onder me vandaan wat moest ik doen ? Natuurlijk wilde ik naar de winkel een slof sigaretten kopen maar dan? Zou mijn broer dan beter worden? Nee tuurlijk niet! Ik heb je nog een paar keer geappt als ik het moeilijk had. Toen zei je HOU VOL het is alleen de gedachte, geen behoefte en inderdaad na een paar seconde was de gedachte ook weer weg.

24-7-2017 is mijn broer overleden ondanks alle verdriet en pijn en zorgen die ik had en voelde heb ik tot de dag van vandaag niet gerookt! BEDANKT Mike want alleen had ik het echt niet gekund! Na het overlijden ben ik ook bij je geweest omdat ik geen raad wist met mijn emoties ,ik kan niet huilen. Ik voelde me alleen maar boos en had vlucht gedrag en de foto van me broer? Die kon ik niet aankijken, dankzij de hypnose kan ik weer even naar zijn foto kijken en kan ik het verdriet voelen. Niet dat ik dat op het moment toelaat maar alleen maar fijn dat ik weer kan kijken… ook hier voor bedankt.!

16-5-2017 heeft mijn leven veranderd nogmaals dank. Kom zeker nog een keer langs, al is het alleen maar om even niets te voelen en te ontspannen echt een aanrader. Als mij het lukt in deze verschrikkelijke periode, lukt het de hele wereld rookte ik veel? JA op een goede dag minimaal 30 sigaretten, op een slechte dag 2 pakjes per dag. Ik ben op mijn 35 Ste gestopt en rookte 25 jaar. Meer dan mijn halve leven dus! Ben er ook erg blij mee Lieve groet Wendy

Korte reacties Stoppen met Roken


Ik ben in Helmond geweest de zevende mei en vanaf ik daar weg gegaan ben zeg ik steevast “ik ben niet gestopt want ik rook niet”, tis heel raar maar het werkt echt, dubbel en dik z’n geld waard geweest

Wendy

Op donderdagochtend 8 februari 2018 ben ik bij jullie geweest om te stoppen met roken. Sinds die dag geen sigaret meer aangeraakt. Ook geen behoefte meer gehad, geweldig. Ik ben zo gelukkig met mijn 3 kids en dat ik als juf het goede voorbeeld kan geven. Mijn grootste angst was aankomen, maar ik ben afgevallen! Na het stoppen ben ik gaan hardlopen en loop nu zo’n 5 km drie keer in de week…

Daniëlle

Afvallen


Ik ben bij Petra in Helmond geweest en vond het een hele aparte ervaring en ik kan tot nu toe zeggen dat ik er veel baat bij heb . Kan veel beter keuzes maken en de drang naar zoet is stukken minder . Ben nu 8 kg kwijt in 1 maand waarbij ik verschillende verjaardagen heb gehad en dus ook stukje vlaai gegeten heb. Ben zeer tevreden

grt Manuela

Emotionele Bagage


Ik wil je bedanken voor de sessie van 9 maart…. Voor mijn gevoel heb ik er echt baat bij gehad.

Ik liep met een heel blij gevoel naar buiten bij je en dat gevoel kan ik redelijk vasthouden. Daarbij merkte ik vrij snel dat mijn nek die al maanden helemaal vast zat en waar ik echt heel veel last van had, een heel stuk losser was. (klinkt waarschijnlijk heel raar, maar t is wel zo…. of t er iets mee te maken heeft gehad, geen idee, maar ik ben er in ieder geval erg blij mee! )

Hilde

Stoppen met roken en angst voor de tandarts


In december 2017 had ik mijn 2e hypnose afspraak gehad. Nadat ik bij mijn eerste afspraak met gemak gestopt was met roken, ben ik in december jl. terug gegaan om onder hypnose te gaan in verband met mijn angst voor de tandarts. Die angst was in de loop van de jaren toegenomen en daar wilde ik vanaf. Door de hypnose heb ik een tool gekregen die me heeft geholpen om van mijn angst af te komen. Het laatste bezoek aan de tandarts verliep dan ook prima. Vanaf nu ga ik met een gerust hart naar de tandarts. Ik wil je daar hartelijk voor bedanken.

Remko

Emotionele Bagage


Vandaag voor de eerste keer bij Mike geweest voor Emotionele bagage in hypnose. Ik piekerde al jaren lang in me hoofd. Het zat zo vol dat er geen ruimte was om mezelf ergens toe te zetten. Ik kon niet meer helder nadenken. 1 sessie gehad ik vond het een hele aparte ervaring nadat Mike me uit de hypnose had gehaald moest ik echt even landen. Ik verstapte mezelf met het naar buiten lopen het voelde alsof er 100 kilo aardappelen van me schouders afvielen. Verlichting ruimte in me hoofd en rust. Mijn hele lichaam reageerde erop zelfs voor ik mijn auto instapte moest ik heel even wachten en om me heen kijken ineens voelde ik de wind en hoorde de vogels en de geluiden op straat. Klinkt misschien heel raar maar die had ik in tijden niet meer gehoord omdat me hoofd daar te vol voor was. Lig nu thuis op de bank en realiseer me ineens dat ik gewoon rustig lig zonder onrustig te zijn of te friemelen of te roken.

Mike dankjewel voor vandaag

Catharina

Stoppen met roken


Na talloze mislukte pogingen om te stoppen met roken is het na 1 sessie met Mike gelukt. 

ik ben een niet roker (na 30 jaar) en voel me fantastisch. ik hoorde via via over Mike en ik wist meteen YES, dit is de methode voor mij en ik moet bij hem zijn. Dezelfde dag een mailtje gestuurd. De sessie was in het begin een beetje eng, maar toen ik de (overbodige) angst (voor het onbekende) los liet was het super okay. je voelt je niet verlamd ofzo en je krijgt gewoon alles mee. Mike houdt een uitgebreide intake met je en weet zich in die korte tijd zeer nauwkeurig op je af te stemmen, hij zei precies wat ik nodig had om te horen. hij is heel krachtig en geeft enorm veel vertrouwen af. ik voelde me in uiterst kundige handen. toen ik naar buiten liep voelde ik me meteen anders ; er was iets opgeruimd. iets waar ik zelf niet bij kon komen al die jaren. 

Update:

Ben nu drie maanden een niet roker en ik blijf dat. Zo intens dankbaar en blij! en gezond ! heerlijk.’ 

Marieke

Angst controleverlies/Hoogtevrees


Even een bericht na mijn hypnose van 19 jan jl.
Dezelfde dag ben ik in een lift gestapt in een parkeergarage, waar ik altijd de trap nam.
We zijn ook een ritje met de stoeltjeslift in Valkenburg gaan maken. Even ademhalen maar wel gedaan.
We zijn nu onderweg naar Oostenrijk om te skiën. Heel benieuwd hoe soepel de liften daar gaan… maar het begin is er, ik heb er zin in! Eric zegt dat het ook net is of ik over het algemeen wat ‘relaxter’ ben.
Na de vakantie zal ik je laten weten hoe deze week is verlopen.
In ieder geval : alvast dankjewel.
Mvg, Sabine

Update: Ik ben in de ski-lift gegaan, geen enkel probleem.

Zelfvertrouwen


Ja jij wist het al en ik dacht, toen mijn dochter uit de sessie kwam en ik haar zag, “het heeft haar in ieder geval geen kwaad gedaan”. Ze straalde weer eens. Ja jij wist het al, je zei het van te voren en dat 1 sessie genoeg zou zijn….jaja.. maar we gingen het proberen. Mijn dochter die niet zomaar iemand vertrouwd en aardig vindt was in 1 x helemaal weg van je. Wat een heerlijk en bijzonder mens ben je Mike, heel veel dank voor je oprechte interesse in de mens en je eindeloos ‘geven’. Ik kan het niet op papier zetten hoe dankbaar wij zijn. Mijn dochter is gelukkig, ze heeft een hele leuke vriend,( voor het eggie ), pakt gewoon alles aan wat ze wil en het lukt. Door de fijne uitleg vooraf weet ik hoe, en DAT het helpt. Heel veel liefs van ons.

Groet Jolanda

Darteritus


Darteritus? Aanstellerij zullen de meeste mensen zeggen.. Je kunt een dartpijl toch wel gewoon naar het bord toe gooien.. Ik dart nu al een jaar of 5 in competitievorm en had vorig seizoen alle wedstrijden gewonnen op de laatste na. Niets aan de hand zou je zeggen, totdat het nieuwe seizoen begon. Ik merkte meteen dat ik begon te “haperen” als ik aan het bord stond. Het zal toch niet dacht ik.. helaas wel.. Darteritus. Het werd van kwaad tot erger, voor mijn gevoel stond ik 2 minuten aan het bord voordat ik de eerste pijl los kon laten. Van alles heb ik geprobeerd om er vanaf te komen.. van 2 maanden geen pijl aanraken tot zelfs met links gooien toe. Niet vanaf te komen.. totdat ik de gouden tip kreeg om naar Mike te gaan. 1 sessie was genoeg om weer op mijn gemak te kunnen gooien, en mocht ik gespannen raken dan helpt het “ankertje” me om weer rustig te worden. Afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste competitiewedstrijd weer gewonnen en vandaag met een toernooi ben ik er net met de halve finale uitgegooid. maar het allerbelangrijkste.. geen enkele keer meer gehaperd!  Mike ik wil je nogmaals heel erg bedanken en mocht ik ooit op tv komen, komt jouw naam groot op mijn dartshirt te staan.

Super bedankt!
Sander

Enkele korte reacties Stoppen met roken


In maart van dit jaar ben ik 1 jaar gestopt met een eenmalige sessie bij Hypnose Praktijk Eindhoven! Ik ben super blij dat ik dit gedaan heb!

Patricia

Voor mij en mijn man 2 maart 1 jaar en wij zijn zo blij dat het via hypnotherapie gelukt is

Janneke en Benny

Na jaren lang roken ,alles geprobeerd en meerdere malen gestopt, altijd weer begonnen… in februari 2018 is het 1 jaar geleden dat ik bij Mike was geweest.. en na 1 keer van roker naar ‘Ik ben een NIET roker’ !!! Super blij mee …

Gr. Lieve

Stoppen met roken


Hoi Mike, onderstaande info voor je recensielijst.
Al meer dan 10 jaar was ik gestopt met roken. 2 jaar geleden ben ik weer begonnen, eerst met een paar sigaretten maar al snel viel ik terug in het oude patroon en rookte bijna een pakje per dag. Tijd om het roer om te gooien en een afspraak te maken met Mike. Na een prettig intakegesprek was het tijd voor de hypnose. Die heeft uitstekend gewerkt. Bij het vertrek gaf hij mij een hand en zei : vanaf nu ben je een niet roker. Daar heeft hij helemaal gelijk in gehad. Totaal geen behoefte meer om te roken. Mike enorm bedankt!

Remco

Stoppen met roken


Mike ik ben enthousiast! Tot nu toe ben ik een NIET roker nooit gedacht dat er iets zou zijn wat mij voldoende motiveerde en zou ‘werken’! Ja misschien moeilijk die ene stap…maar dán…Ik vind de ervaring geweldig, én het stimuleert iedere dag nog steeds om mensen dit ook aan te raden. Ik vind het top.

Pieternella

Stoppen met roken


Mijn man en ik zijn beiden al 2 weken rookvrij… Natuurlijk niet zonder moeite maar we hebben in het verleden al van alles geprobeerd zoals pleisters, pillen, etc. etc. en daar zagen we toch wel veel meer bij af. Aanrader voor iedereen maar je hebt wel gelijk met je stelling dat je het zelf echt moet willen. Als je er niet 100% achter staat dan helpt geen enkele methode.

Bedankt!!! Groeten, Ingrid

Angst controle verlies


Hi Mike,

Sorry, het heeft even geduurd maar hier dan toch even een berichtje hoe het gegaan is sinds de sessie in september i.v.m. mijn angst om de controle te verliezen. Hierdoor had ik last van vliegangst, angst om bij iemand in de auto te zitten, kortom bang voor alles waar ik zelf geen controle over had.

Nu, een week na de sessie zijn we zowaar naar Spanje geweest met het vliegtuig en het ging super! Vliegen zal nooit echt mijn hobby worden maar ik zat volledig ontspannen in het vliegtuig.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor het autorijden. Mijn man is in de zevende hemel dat ik niet meer “meerijd” en zelf zit ik er ook een stuk ontspannender bij.

Ingrid

Afvallen


Vijf weken geleden ben ik bij Mike geweest omdat ik het laatste jaar 10 kilo ben aangekomen (terwijl ik al te zwaar was). Verschillende pogingen gedaan maar het lukte me niet van de lekkere dingen af te blijven. Een sessie bij Mike was ‘mijn laatste hoop’.
Rond 15:30 kwam ik thuis, een tijdstip waarop normaal koekjes e.d. tevoorschijn komen maar nu had ik meer zin in een appel. Huh?!
De boterhammen met hagelslag die ik de afgelopen weken heb gegeten zijn op één hand te tellen. Ik heb meer trek in mager beleg…. Nog steeds eet ik lekkere (en ongezonde) dingen maar ik weet beter maat te houden en maak gezondere keuzes. De eerste vijf kilo zijn er af:-)
Erg bijzonder dat dit kan. Zeker een aanrader!

Liefs Lian

Stoppen met roken en Claustrofobie lift


Echt super ben nu bijna 4 weken gestopt en Mari durfde 40 jaar niet in de lift en stapt er nu zonder moeite in bedankt Mike de wolf.

Ineke & Mari

Paniekaanvallen


Enige tijd geleden een hypnose sessie gehad. Ik ben al jaren bekend met angst en paniekaanvallen waardoor ik steeds minder tot bijna niet naar buiten durfde. Met het idee we zullen zien eigenlijk na de sessie met een grote glimlach de deur uitgelopen. Stiekem 2 natte oogjes. Tot op de dag van vandaag kan ik weer heerlijk genieten van het buiten zijn en vooral mijn 2 kleine kids een weer enigszins normale jeugd te geven… Dit betekend voor mij iets wat ik met geen enkele zin kan omschrijven. Ik neem snel weer contact met je op!

Liefs Vera.

Afvallen


Ik ben 5 jaar geleden gestopt met roken was 20 kilo aangekomen. Ik ben 9 mei bij hem geweest ben al bijna 10 kilo afgevallen geweldig xx

Gonnie

Stoppen met roken


Yeahhhh! Wat ben ik blij dat ik 16 weken geleden bij Mike was!
Ik ben gestopt en zonder veel moeite!
IK……..! Een verstokte roker die al 100x was gestopt en 101x weer begonnen. Mike Thanx!

Stefanie

Angsten


Eind Juni bij Mike geweest voor mijn angsten en ik moet zeggen dat het super heeft geholpen ben super blij zeker een aanrader als je graag van je angsten af wil zoals ik. Ik kan weer alle dingen doen die ik wil zonder eerst 10 keer na te denken of ik het wel kan, helemaal geweldig.

Nancy

Emotionele Bagage


Ik heb twee sessies gehad nu, en beide hebben mij op weg geholpen naar een leven zonder te veel emotioneel bagage. Ik voel me lichter, en heb hiermee de aanzet gegeven om nog dieper op de problemen in te gaan en ze dus écht te behandelen. Het heeft me moed en kracht gegeven. En ik sta nu al veel positiever en beter in het nu. Dank je wel Mike!!

Carolien

Stoppen met roken


6-7-2017 gestopt met roken met behulp van hypnose en tot nu toe gaat het helemaal top geen behoefte meer aan een sigaret en dat van een echte verslaafde (30 sigaretten per dag) naar niet roker….bedankt Mike

Jandri

Emotionele bagage


Lieve Mike,

Voordat ik op vakantie ga wil ik je nog even iets laten weten hoe het mij is vergaan na de sessie van woensdag. Toen ik naar de auto liep voelde ik mij 30 kilo lichter, had een echte lach op mijn gezicht, geen pijn met lopen en de hele wereld was van mij! Ik voelde mij vol kracht en zelfvertrouwen, voor het eerst sinds jaren liep ik zonder pijn rechtop! Ik slaap heerlijk en als ik wakker ben dan voel ik mij eindelijk verkwikt en vol energie!

Ik ben mij ervan bewust dat er nog reacties kunnen komen maar ik verwacht het eerlijk gezegd niet, ik denk dat ik alle troep in de openhaard heb gegooid. Ik hoor mijzelf weer hardop zingen heb geen pijn meer en kijk heel anders uit mijn ogen. Mike wat ben ik blij met je, ik denk dat het ook komt omdat ik mij volledig aan de hypnose over kon geven(in mijn idee). Hoe dan ook ik ben weer terug, ik geniet en heb de moed om alles aan te pakken! Maar eerst een weekje naar de Harz in Duitsland.

Mocht het zo zijn dat ik weer eens steun nodig heb zal ik je zeker weer contacten! Rest mij om je veel liefs en goeds toe te wensen!! Wees zuinig op jezelf en weet dat je echt goed bezig bent! Misschien wat dramatisch maar ik heb het idee dat ik weer een stuk van mijn leven terug heb en dat ik nu alleen nog met mijn hoofd in de regenboog loop.

Dank je Mike voor wie je bent en wat je doet, dikke knuf.

Mirjam

Angst MRI scan


Lieve Mike
Wat ben ik geweldig geholpen door jou sessie voor mijn angst voor de MRI scan. Ik sta nog versteld van de rust die over mij heen kwam toen ik bij je wegging
door het zelfvertrouwen en de tips die jij mij mee gaf. Het ankertje wat je vertelde heb ik regelmatig herhaald en zal dat in de toekomst nog vaak herhalen.
De scan heb ik  inmiddels gehad ik ging er heel rustig naar toe en kwam er na 25 min weer heel rustig uit onvoorstelbaar.
Mike wat ben ik je dankbaar en wat is Hypnose fijn.
Henny

Stoppen met roken


Vandaag 1 week geleden stapte ik binnen bij Mike. De laatste sigaret nog voor de deur gerookt,  ik was namelijk een kettingroker, met 2 pakken (40 sigaretten ) per dag. Binnen eerst een uitgebreide intake gehad, je moet natuurlijk zelf ook heel graag willen stoppen met roken. Zoals ik het beschrijf, is het de hypnose van Mike en mijn innerlijke kracht. Na de hypnose stapte ik naar buiten en zoals ik het moet beschrijven; Vond ik het raar. Mijn auto rook nog naar de sigaret, ik kwam nog langs de pomp, en ook bij de boodschap kom je er langs. Het is echt niet zo dat je niet meer weet dat je gerookt hebt. Maar vooral vreemd dus. De 1ste dag na de hypnose was ik heel erg moe. De 2de dag werd ik toch echt op de proef gesteld , want met mijn hormonen en stress om de hoek was ik effe behoorlijk licht ontvlambaar . Ik heb toen ook met Mike gesproken , en zijn stem kalmeerde me heel erg, en ik deed de ademhalingstechniek die hij me had geleerd. Ik zei tegen mezelf; het is nu of nooit. Verder heb ik die nacht wat liggen zweten. Maar het rare is, je krijgt verder geen afkickverschijnselen. Ik voel me elke dag fitter, mijn huid wordt mooier, en ik hou centen over. Dus al met al! Een hele goede aanrader!

Liefs Ursula

Stoppen met roken


Hai Mike.
Vorige week bij je geweest ,omdat ik nadat ik gestopt was met roken de drang naar een sigaret nog sterk aanwezig was,. In de avond pakte ik nog naar de e- sigaret.
Sinds ik bij je de deur uitstapte na de hypnose is de drang naar een sigaret weg en de e sigaret is weg.  Ik ben een NIET ROKER. Dank je wel Mike.

Ria

Nu 3 maanden gestopt met roken samen met mijn man. Gaat super goed we zijn veel sportiever geworden

Janneke en Benny

Op donderdag 18 mei stapte ik binnen bij Mike. Met de gedachten dit gaat mij nooit lukken. Ik vond het super spannend alleen al het idee dat ik nooit meer een sigaret zou opsteken als ik bij hem de deur uit zou gaan. Ha ha, nou dat klopt. IK BEN EEN NIET ROKER. Het voelt heel goed.

Astrid

Emotionele bagage


Ik ben bij Mike geweest voor een hypnose behandeling voor mijn emotionele bagage, het was een hele bijzondere ervaring. Ik vond het best een beetje eng om te gaan je weet niet wat je te wachten staat, maar je wordt door Mike zo goed voorgelicht tijdens de intake en hij inventariseert de situatie van tevoren erg goed. Ik heb al heel wat geld uitgegeven aan allerlei therapieën maar dit is voor mij de sleutel om verlost te worden van alles wat me belemmerd. Het is nog maar pas geleden natuurlijk maar ik tril niet meer, dat liep ik hele dagen te doen en er is innerlijke rust gekomen in situaties die niet prettig zijn blijf ik er rustig onder. Het klinkt te mooi om waar te zijn maar je moet het zelf ondervinden. Zoek niet verder naar hulpverleners maar ga naar Mike, bij mij was nu de tijd rijp om de juiste persoon te vinden. Mijn behandeling werkt door, het opruimen gaat vanzelf verder nu, dus je hoeft ook niet wekelijks terug naar je therapeut. Ik ga nog wel 2x terug voor nog 2 andere zaken op te lossen, dat gaat niet tegelijkertijd, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit voor mij op het juiste moment is gekomen. Mike nogmaals bedankt dat je op mijn pad bent gekomen en tot de volgende behandeling

Carla

Angst (Tinnitus)


Hoi Mike , 10 febr. bij je onder hypnose geweest . Tijdens het intakegesprek kreeg ik al een eyeopener van je . Ik had enorm last van oorsuizen , en was bang dat ik- als het er soms even niet was – het zelf opriep door de angst om het te krijgen. Tijdens die intake zei jij al dat het jouw inziens geen tinnitus was , maar het gevolg van een enorm stress-jaar . Je had volkomen gelijk !! .Tijdens de hypnose heb je het probleem “angst ” aangepakt en me een “ankertje” gegeven.
Het heeft me zo enorm geholpen , ik zou het iedereen aanraden !! Maar het is zoals jij zei Mike : je moet er 100% voor gaan en er zelf aan blijven werken ( in mijn geval dmv. meditatie en yoga. De neerwaartse spiraal waarin ik zat is nu omgekeerd naar een opwaartse !! Ik ben hier ontzettend dankbaar voor ! Mijn volgende stap is slapen zonder medicatie , als het niet lukt maak ik zeker weer een afspraak ! Veel succes Mike , ik hoop dat je nog veel mensen kunt helpen.

Groet  Tineke

Stoppen met roken


Zoals afgesproken stuur ik je een mail om je op te hoogte te brengen hoe het gaat. Op 23 maart ben ik bij je in de praktijk geweest om te stoppen met roken. Na diverse stoppogingen (lees worstelingen) was hypnose mijn laatste hoop. Voor iemand die deze ervaring niet heeft, is het niet te bevatten hoe het voelt om te stoppen dmv hypnose. Zo verbazingwekkend eenvoudig als je het vergelijkt met andere stoppogingen. Natuurlijk, ik ben pas anderhalve week verder, dus ik mag niet te vroeg juichen. Maar ik heb er alle vertrouwen in, het voelt anders, het voelt gewoon goed. Ik kan hier allerlei relazen doen over hoe verbaasd ik was in bepaalde situaties. Dat ga ik niet doen, ik ben heel blij dat ik niet meer rook en ik wil je hiervoor nogmaals bedanken.

Groetjes Jolanda

Rijexamen/Faalangst


Ik ben een aantal keren gezakt voor mijn praktijk rijexamen,  puur door zenuwen en faalangst. Na de hypnose behandeling bij Mike ben ik nu geslaagd. Ik had geen angst meer en was niet zenuwachtig. Super gegaan. Bedankt.
Groet Melissa.

Stoppen met roken


Super ervaring. Nu iets langer als een week geleden en de behoefte om te roken is totaal weg . Ff in het begin moeten wennen om de gewoonte te doorbreken maar verder gaat het heel erg goed . Voor ieder die echt wil stoppen een aanrader.  Bedankt Mike

Janneke

Emotionele bagage opruimen


Beste Mike,

Woorden schieten mij te kort als ik mensen zou moeten uitleggen hoe ik me nu voel en wat ik voel. Ik zou op dit moment mijn innerlijke rust en mijn gemoedstoestand met niks willen ruilen. Niks kan tegen deze mooie ervaring opwegen. Mijn besluit dat er iets met mij moest gebeuren stond al in januari 2015 vast. Ik had hulp nodig maar wat en hoe kwam ik niet uit. De drang om uit dit ellendige gevoel verlost te willen worden was groot maar hoe ? Met deze vraag heb ik heel lang geworsteld. Of mijn ellende en bagage niet erg genoeg was werd in juli 2015 mij medegedeeld dat ik borstkanker had. Mijn wereld stortte niet in want daar had ik geen tijd voor. Ik had weer iets om tegenaan te vechten en te schoppen. Mijn eerste doel was deze ziekte voor nu te overwinnen. Tegelijkertijd dacht ik dit is een les Ays zoals zoveel lessen je in het leven hebt gehad. Ook de kanker ga je nu overwinnen. Dus zo gezegd zo gedaan.

Na een ziekte en herstel periode van anderhalf jaar dacht ik en nu is het tijd voor mijn ziele genezing. Van de ziekte genezen betekent niet dat je genezen bent. De bedoeling is dat je leeft en niet zoals altijd weer gaat overleven in mijn geval.

Mijn eerste afspraak bij jou was heel spannend moet ik je eerlijk toegeven. Vond het heel zwaar om je volledig te vertrouwen. Maar dat zegt meer iets over mij dan over jou. Nu na mijn 2e therapie denk ik “Dit kan niet waar zijn” wat ben ik toch goed op weg. Er gebeurt zo veel sinds eind november… Ik droom heel veel en daar ben ik blij om ,alles wordt opgeruimd. Voel me veel vaker gelukkig en zeker dankbaar en tevreden. Heftige situaties die me altijd zo pijnlijk konden overheersen zijn voor nu verleden tijd. Ik leef in harmonie met me zelf en mijn situatie. Mijn grootste vijand de Angst is nu op de achtergrond ,ben er in gedachte niet meer mee bezig ,ik bepaal en niet de Angst! Ik had altijd moeite met iets te vertellen of uit te spreken, Ik merk steeds meer dat ik ook wat te melden heb en mensen duidelijk kan maken wat mijn inbreng is ,heerlijk gevoel vooral op het werk.

I am so happy! Trots op me zelf ,echt waar. Ik geloof dat alles in het leven een bedoeling heeft en geduld zal belonen. Dat ik naar jou moest komen was ook een feit. Dankjewel Mike jij bent de sleutel voor mij geweest. Met jou hulp ben ik dichter bij me zelf gekomen. De eerste grote stappen zijn gezet de rest komt wel.

Zeker tot ziens zoals altijd 2 stappen vooruit 1 stap achteruit ,en dat mag is niet erg. Voor het eerst voel ik dat ontzettend aan me zelf en voor me zelf aan het werk ben.

Lieve groetjes

Aysel

Snacken en Snaaien / Afvallen


Op aanraden van een goede vriendin, die dankzij hypnose gestopt was met roken,  heb ik direct besloten om contact te zoeken met Hypnose Praktijk Eindhoven. Op 20 december 2016 heb ik een hypnose sessie ondergaan om af te vallen. Ik was erg sceptisch in het begin, maar moest toch een manier vinden om mijn emotie eetbuien onder controle te krijgen. Ik werd echt een beetje wanhopig.

Maar het resultaat is werkelijk ongelooflijk! Na 1 sessie ben ik van mijn suiker verslaving af! Het geeft gelijk resultaat en het voelt zo goed. Ik heb nu rust in mijn hoofd en ben niet constant aan het vechten tegen de drang om te gaan eten. Er kan lekkers in de kast liggen zonder dat ik de neiging heb om het op te eten.

Wat mij echt nooit lukte, lukt nu wel! Geen dieet, maar een gezonde levensstijl. Ik voel me beter, fitter en slanker.

Een hele goede aanrader!

Mike bedankt.

Groetjes,

Maja

Reacties Stoppen met roken

Ik ben na 1 bezoek bij Hypnose Praktijk Eindhoven op 1 april 2016 al gestopt. Nog even en ik ben er een jaar vanaf. Ben super blij en voel me goed.

Bedankt Ylse

Alweer een half jaar gestopt met roken, na de hypnose van Mike geen enkele behoefte meer aan een sigaret gehad! Mike bedankt

Frank

Ik ben  eind december geweest en niet meer gerookt Super ervaring, dik tevreden, nooit meer met zo’n stinkstokje , Mike Bedankt

Jan v K

Al bijna 2 weken gestopt met roken!!! Dit is me nog nooit zo makkelijk gelukt!! Ben er super blij mee Mike!!!

Wendy

Jaaaa vanaf 9 november al gestopt helemaal top een aanrader

Miranda

Niet lekker in mijn vel

Hoi Mike ,

Ik zou je laten weten hoe het me vergaan was, na de hypnose van 3 januari.

Nou ja, na dag 1 mailde ik je al, omdat ik me van binnen erg opgefokt voelde, en heel de dag wel kon huilen, was erg emotioneel. Gelukkig vertelde je me dat dit verwerking was en niks geks in elk geval, en vanaf die dag is het elke dag beter gegaan en voelde ik me elke dag sterker, en minder nerveus. Ik merkte echt al heel snel verschil!  En dacht soms : jeetje ben ik dat wel die zo rustig blijft? Of waarom reageer ik zo mild? Nu na 2 weken, kan ik wel huilen, maar dan van de ommekeer die het gebracht heeft! Ik had serieus nooit gedacht na alles wat ik geprobeerd heb, dat ik me ooit nog zo kon voelen als nu. Ik heb het eindelijk fijn met mijn dochters, in plaats van elke dag  ruzie en gemopper. Ik voel me rustig van binnen, ik kan me niet meer druk maken om dingen, waar ik me eerst behoorlijk druk om maakte.

Gebruik mijn ankertje ook regelmatig en voel me er goed bij! Met mijn vriendin (die ook bij jou geweest is) praten we er veel over, wat het ons gebracht heeft. Daarom moeilijk wat ik tegen je moet zeggen om te bedanken, want er is geen woord te verzinnen om aan te geven hoe blij ik ben, dat echt na jaren knokken, en strijden, ik me eindelijk kan voelen zoals ik me ooit voelde! Een hele grote dankjewel Mike, dat ik dankzij jou mijn leven terug heb. Mocht er ooit nog iets zijn, dan weet ik je te vinden.

Groetjes Esther

Blowen

Hoi Mike, even update van hoe het gaat na jouw behandeling. Na 25 jaar dagelijks blowen…gaat het echt héél erg goed! Heb er heel erg veel baat bij en merk dat ik niet eens behoefte heb aan een jointje. Ook het slapen gaat boven verwachting goed! Super bedankt! Maak nu al veel reclame voor je en je zal mij zeker nog eens zien voor andere zaken. Nogmaals super bedankt!!!

Groet Max

Wiet verslaving

Ik ben gister onder hypnose geweest, (voor mijn wietverslaving) het is een geweldige ervaring, en er zijn altijd wel mensen die er anders over denken, maar mijn mening is ervaar het!!! Voor je oordeelt!!! Het is nog kortdag om er veel over te zeggen , maar voel me nu al beter en nog geen behoefte, en ga er vanuit dat het wel goed komt!!! Ben blij dat ik die stap heb genomen en de praktijk is toppie!!! Ben zeer tevreden!!! Bedankt Mike tot snel ,dan pakken we het roken aan!!! Echt een aanrader mensen!!!

Update van Patricia:
Het gaat supers!!! Nog steeds geen behoefte gehad, zelfs nu het wat slechter gaat met mijn moeder die in het zh ligt!!! Vroeger greep ik er meteen naar , nu niet meer!!!

Patricia

Stoppen met roken

Laagdrempelig open en zeer duidelijke uitleg over hoe en wat.
Nu bijna 2 maanden later nog steeds gestopt met roken zonder enkele moeite of drang.

Ankie

Winterdepressie

Een dikke week geleden ben ik naar de praktijk gegaan met de instelling; baat het niet dan schaadt het niet. Jaarlijks loop ik tegen mijn ‘winterdipjes’ aan en werd moe van mezelf en de mensen om me heen vast ook..  Mensen, ik kan jullie vertellen; dit is echt een Game changer! Ik merk zo’n enorm verschil, en de mensen om me heen merken het ook echt! Waar ik eerst door een klein akkefietje mijn hele dag kon laten verpesten merk ik nu ineens: Hee, ik ben gewoon doorgegaan en niet meer chagrijnig. Ik kon heel erg lang in dingen blijven hangen, dit is enorm verbeterd (Lees: helemaal niet meer). Ook heeft mijn zelfvertrouwen een boost gekregen. Als je verteld over hypnose reageren mensen sceptisch, ik denk nu bij mezelf, denk jij maar lekker wat je wil, mijn leven is totaal veranderd! Ik raadt het iedereen aan!  Bedankt Mike!

Bo

Stoppen met roken

Ik raad iedereen die stinkt naar een asbak uit zijn mond, deze man Mike aan. Ik ben ook bij Mike geweest geloofde er eerst helemaal niks van maar na een korte uitleg en gesprekje heb ik er toch in geloofd en ben ik nu 5 weken van het roken af en mis niks.  Bedankt Mike

Ferry

Nagelbijten

Zoals beloofd zou ik nog terugkomen op de hypnose behandeling tegen het nagelbijten. Het is nu bijna 2,5 maand later en ik bijt nog steeds geen nagels, dus de behandeling heeft idd gewerkt 🙂
Ik vind het zeer bijzonder dat ik door één behandeling bij jou, van een 15-jarige nagelbijtverslaving ben afgekomen.

Als ik iemand spreek met hetzelfde probleem zal ik je zeker aanbevelen!!
Rik

Stoppen met roken

Ik ben bij Mike geweest, 4 weken geleden en had mezelf er van alles bij voorgesteld maar Mike is een aardige man die goed en duidelijk uitlegt wat hij gaat doen. Hij nam de tijd en om een lang verhaal kort te maken….

Yes !!! ik ben helemaal klaar met roken !!! Ik zeg niet dat jezelf niets hoeft te doen maar ik ben er vanaf…mijn mond ruikt niet meer naar een volle asbak…mijn kleren ook niet en mijn auto is ook geen rijdende peukenbak meer…ook hoef ik nergens meer naar buiten te lopen en me geen paria meer te voelen dat ik rook…

Kortom ik voel me beter en ik hou nog flink wat centjes over…ja ik ben wel wat aangekomen maar dat kan ik ook wel weer de baas als me dit met hulp van Mike gelukt is…

Ik was een behoorlijke, gezelligheids en gewoonte (stress) roker die overal een excuus voor had om een peuk aan te steken…Nu kan ik mijn kleindochter kussen zonder dat ze mijn vieze rooklucht ruikt…nou het is heel wat maar wel de waarheid en dat allemaal voor die €95 !!!! Heb ze allang terug verdiend THANKS Mike

Harriëtte

Stoppen met roken

Ik ben 14 oktober geweest voor stoppen met roken en  nog steeds gestopt zonder moeite!
Zelfs tijdens crisis momenten op het werk met heftige agressie geen enkele behoefte aan een sigaret.

De gewoonte is er niet meer heel gek…je denkt na het eten bv oh ja sigaret maar de behoefte is er niet.
Dit duurde bij mij 2 dagen en de gewoonte was weg.

Ankie

Stoppen met roken

23 mei gestopt via hypnose! Rookte bijna 30 jaar! Nu nergens geen last meer van!

Had ik veel eerder moeten doen!

Monique

Stoppen met roken

Ik ben nu precies een maand gestopt met hulp van hypnose praktijk Eindhoven.

Na 24 jaar roken en nu nergens geen last van. Super manier van stoppen met roken.

Reno

Stoppen met roken

Nooit gedacht dat dit zou werken en enigszins sceptisch 10 oktober naar Eindhoven gegaan. Niet wetende wat ik precies kon verwachten. Het is ongelooflijk maar waar. Na 16 jaar roken menig eigen stop poging dan nu echt gestopt. Geen behoefte geen drang om te snacken. En zelfs slapen (heb je een stukje erbij meegenomen) gaat een heel stuk beter. Ik ben je echt zo enorm dankbaar en raad het dan ook iedereen aan. Als je wil hebt is er dus deze weg.

Ik raad het echt aan meen er elk woord van! Voel mij super goed. Begin weer dingen te proeven en te ruiken echt een genot.

Saskia

Duikangst

Hey. Mag ik jou bedanken voor wat je hebt gedaan.. Ik heb inmiddels 3 duiken gemaakt. Alle 3 zijn ze goed gegaan zonder paniek. En als er paniek dreigde, kon ik het goed onder controle houden. (5.5mtr 30minuten)(13.8mtr 45minuten) en 3uur geholpen bij het WK lifesaving (reddingpoppen van de bodem afhalen)(best intensief) bij de eerste duik was ik nog sceptisch qua behandeling maar ik kan nu zeker wel zeggen dat het heeft geholpen. Super bedankt!
Mijn volgende vraag was dan ook of ik nog een afspraak met je kan maken om te stoppen met roken?

Groet Jolanda

Slaapprobleem

Hey Mike! Wat heb ik heerlijk geslapen, ik ging liggen zoals je zei dat ik moest gaan liggen en weet niet eens dat punt dat ik weg viel maar ik was gewoon ineens weg binnen no time en inderdaad ik voel me uitgerust en fit. Ik wil je even bedanken! Ik voel me echt een super-slaper.

Groetjes Michelle

Snacken en snaaien

Een aantal weken geleden bij Mike geweest een bijzondere ervaring die je geeft wat je nodig hebt. Mike is een rustige man die weet hoe hij je moet behandelen.

Ariena

Vliegangst

Beste Mike,

Ik wil even zeggen dat ik een geweldig fijne vlucht gehad heb, wel wat zenuwachtig maar geen angst.. Telkens als ik beetje nerveus werd had ik m’n ankertje! Heel erg bedankt hoop dat ik ook een fijne terug vlucht heb over 3 weken. Maar daar vertrouw ik op.

Groetjes, Shirley

Angst eten buitenshuis

Super bedankt voor de Hypnose. Afgelopen week op vakantie geweest en optimaal kunnen genieten, omdat ik overal kon eten en drinken!!  Echt bedankt.

Esther

Stoppen met Roken

Ik ben 1 april 2016 bij hypnose praktijk Eindhoven geweest. Wat er met mij gebeurd is kan ik helaas niet vertellen omdat ik het echt niet weet. Ben nu op 30 juli 2016 nog steeds rookvrij. Super. Ik was een stevige rookster. Rookte 20 sigaretten per dag. Iedereen vindt het super knap. Ik zelf denk ooit, valt wel mee hoor. Ben er super blij mee en raad het iedereen aan.

Ylse

Stoppen met Roken

Hoi Mike, inmiddels vandaag 5 weken en 2 dagen gestopt en dit had ik veel eerder moeten doen! Zoals je al zei je moet het ook echt willen dat klopt! Heb een moeilijke eerste week gehad!! Zeker de momenten dat ik even niets te doen had en bij de koffie en na het eten! Maar heb door gezet en na een week was het ook helemaal over! Kan heel makkelijk zonder! Heb 30 jaar gerookt en 20 pogingen gedaan maar deze heeft echt gewerkt! Dank je wel!!!

Monique van der D.

Rouwverwerking

Hè Mike nog bedankt het heeft zo geholpen de hypnose nogmaals bedankt waar ik al bijna 3 jaar mee worstel is in 1 uur weg ben zo gelukkig raad iedereen aan hypnose geweldig na het overlijden van me ouders na elkaar 12 weken ging het niet goed met me rouwverwerking. werd alleen maar erger heb Mike gebeld en resultaat super ben gelukkig mens thanks Mike

Rian

Faalangst

Graag zou ik met jullie mijn ervaring delen van mijn hypnose sessie.  Ik heb HPE bezocht omdat ik al mijn hele leven geremd word door faalangst. Deze faalangst belemmerde mij op alle denkbare manieren, mijn carrière, liefdesleven, sociaal etc… Maar vooral om succesvol te zijn. Deze faalangst  saboteerde mijn eigen geluk.

Aan prachtige goede ideeën ontbrak het me nooit. Echter waren de ” beren op de weg” altijd te verlammend om daar te komen waar ik wilde zijn. Vele therapieën, cursussen en opleidingen heb ik gevolgd om van mijn faalangst af te komen. Maar nooit met blijvend resultaat en vaak helemaal zonder. Dit koste me vooral veel tijd, geld en teleurstelling. Mede daardoor zocht ik naar een ” snelle” oplossing. Door de extreem goede ervaringen van vrienden en kennissen werd mij gewezen op hypnose.
Het duurde even voor ik de stap durfde te wagen, ik vond het best een beetje een eng idee.  Maar na het bezoeken van de website van HPE en een kort gesprekje met mijn hypnotiseur Mike de Wolf was ik volledig gerust gesteld en ben ik vol vertrouwen de behandeling in gegaan. Tot op de dag van vandaag met grote blijdschap en tevredenheid.

Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan. Vanaf het moment dat ik na de behandeling de praktijk heb verlaten lijkt alle goeds als vanzelf op mijn pad te komen. En mijn faalangst verdwenen als sneeuw voor de zon. Niet alleen mentaal en emotioneel maar ook fysiek heeft er een metamorfose plaats gevonden die ook door mijn omgeving meteen zichtbaar en voelbaar is. Heel soms op een onverwacht moment voel ik mijn faalangst nog wel eens boven komen. Héél even want door het ” ankertje” dat ik van mijn hypnotiseur mee gekregen heb ben IK de baas over mijn gevoelens.

Ik wil mijn ervaring graag met eenieder van jullie delen omdat ik iedereen deze amazing ervaring gun. Hypnose is NIET eng, ik heb me zelden zo relaxed gevoelt als tijdens mijn behandeling.

Warme hartengroet, Sil

Stoppen met roken

Ik ben 7 Oktober in de praktijk bij Mike geweest om te stoppen met roken.
Ik was een enorme grote roker en na de sessie heb ik nog steeds geen behoefte aan een sigaret gehad dus met andere woorden ik rook al 2 weken niet meer . Dus als je echt wil stoppen met roken maak een afspraak bij Hypnose Praktijk Eindhoven. Gegarandeerd dat het je lukt.
Groetjes Henriette

Zelfvertrouwen

Jarenlang zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was onzeker, achterdochtig, wantrouwend , voelde me gauw aangevallen en vond het altijd belangrijk dat anderen mij aardig vonden. Ik had ook steeds het idee dat veel aan anderen lag, waardoor ik mij ongelukkig voelde. Wat kon ik daar toch aan doen? Op een gegeven moment zag ik op FB steeds vaker berichten staan over hypnotherapie. Maar wat houdt dat nou in? Wat doet men met je? Als ik onder hypnose ben wat gebeurt er dan? Kan men gekke dingen met je doen? Je bent toch helemaal weg en weet niets of hoort niets? Al dat soort vragen spookten door mijn hoofd. Toch maar de stoute schoenen aangetrokken en mij er wat verder in verdiept. Kreeg veel duidelijkheid  en heb een afspraak gemaakt met Mike de Wolf van Hypnose Praktijk Eindhoven.

Dan kom je daar , beetje vreemd, maar werd al snel gerustgesteld en kreeg duidelijke uitleg wat er ging gebeuren. Ik verbaasde me erover dat ik alles kon horen wat Mike tegen mijn onderbewustzijn vertelde. Ik had wel een heerlijk loom gevoel, maar was er wel bij. Toen ik naar huis reed had ik een zeer voldaan gevoel. En het heeft mij geholpen!! En hoe!!

Het lag niet aan anderen, wat ik altijd dacht, maar aan mijzelf. Ik zit weer heerlijk in mijn vel, ben nog steeds dezelfde persoon, alleen zekerder, assertiever en niet meer achterdochtig en wantrouwend en voel me niet meer aangevallen. Meestal denk je dan dat had ik 10 jaar geleden moeten doen. Maar ik niet, ik heb het op het juiste moment en bij de juiste person gedaan.

Mike ik ben je heel dankbaar en hoop dat velen de weg naar je weten te vinden.

Bedankt en veel succes!

Ton

Auto rijden

Graag wil ik mijn ervaring met hypnose delen. Sinds enkele jaren had ik een probleem met autorijden. Ik voelde mij niet meer op mijn gemak met autorijden, voornamelijk op de snelweg.

Jarenlang heb ik met plezier gereden maar de laatste jaren was het vaak een verkrampte autorit. Ik weet niet de reden hiervan maar dat was voor mij ook niet belangrijk ,ik wilde hier gewoon vanaf.

Ik had al vaker gehoord van hypnose en was nieuwsgierig of mijn probleem ook kon worden opgelost. Ik heb contact gezocht met Hypnose Praktijk Eindhoven en heb diezelfde week nog een afspraak gemaakt. Ik was best zenuwachtig maar ik ben al snel op mijn gemak gesteld omdat mij alles goed is uitgelegd en vooral dat ik in een trance gebracht zou worden waar ik nog alles zou horen. Mijn angst voor hypnose is verdwenen en ook mijn angst tijdens het autorijden. Ik rij nu weer ontspannen zoals het hoort. Mike heeft mij ook een soort ankertje meegegeven voor als ik toch nog eens in een situatie zou komen dat het misschien op zou spelen en dat geeft mij zoveel vertrouwen dat IK weer in control ben en niet mijn gedachtes.

Gr. A.

Stoppen met roken

Ik heb met Mike gebeld om een afspraak te maken omdat ik wilde stoppen met roken. Na het overlijden van mijn man was ik weer begonnen. Ik rookte anderhalf pakje per dag.  Ik wilde echt stoppen maar kon het alleen niet.  Ik was benieuwd of het onder hypnose zou werken.
Ik ben op 18 maart onder hypnose geweest en heb tot op de dag van vandaag geen sigaret meer aan geraakt.  Maar je moet echt zelf willen en dan werkt het echt. Ik kan het iedereen aanraden. Doe en durf en het veranderd je leven.
SUCCES
Groetjes Karien

Vliegangst

Hi Mike

Ik ben net veilig geland in Bodrum.
En ik heb een bijzondere vlucht gehad. Het was echt heel bijzonder hoe
rustig ik was. Het voelt wel nog een beetje onwennig en ik heb veel gehad
aan het anker om de spanning weg te houden. Maar al met al echt heel erg fijn zo!!!

Nogmaals dank
Gr Ron

Stoppen met roken

72 dagen rookvrij. Ik ben bij Mike 72 dagen geleden geweest. Voorheen was ik een 30 jarige stopper . Nicotine pleisters , homeopathie, pillen , kauwgoms , elektronische sigaret en vele andere pogingen niets hielp.

Door de hypnose bij Mike sta ik er heel anders in. Het ging vanzelf en zonder moeite. Ik kan het iedereen aanraden die er echt vanaf wil. Dank je wel Mike.
Groetjes
Esther

Alcohol verslaving

Jaren en jaren heb ik iedere dag alcohol gedronken. Heel makkelijk als je in de horeca werkt. Maar zoetjes aan werd het steeds meer en steeds vroeger, vooral op mijn vrije dagen.
De behoefte werd steeds groter en ongemerkt veranderde mijn gedrag ook zonder drank onzekerder en weinig te zeggen. Met drank onbesuisde dingen zeggen en ik merkte dat ik mezelf en vooral het drankgebruik niet meer onder controle had. Steeds vaker ook black outs, die ik na een tijdje heel normaal begon te vinden. Dat hoorde toch bij mij?  ik deed er toch niemand kwaad mee? Heel langzaam kwam het besef waar ik mee bezig was. Ik was mezelf aan het verzuipen. Letterlijk en figuurlijk. Ik wilde er vanaf maar hoe. Naar een hulpgroep of dergelijke wilde ik niet, daar schaamde ik me voor. Ook niet naar de huisarts of een andere hulpverlener. Maar wat dan? Op een avond was ik met  mijn  partner op een feestje en de drank vloeide weer rijkelijk. Weer een black-out en slechts enkele vage  herinneringen, waaronder een ruzie met mijn partner waarbij ik enkele ontzettend gemene en onware dingen tegen hem schreeuwde. Met twee aparte taxi’s naar huis en de volgende dag werd ik op de bank wakker. Dat was nog nooit gebeurd!! Waar was ik mee bezig. Ik was mijn relatie, mijn lichaam en mijn werk aan het verzuipen. Dat kon zo niet langer. Ik ben anderhalf uur gaan wandelen in de regen en storm. Toen ik thuiskwam heb ik eerst mijn partner de verontschuldigingen aangeboden en gezegd dat dit de eerste en laatste keer was dat ik me zo erg gedragen had. Voor mezelf had ik voorgenomen dat de drank afgelopen moest zijn.
Ik kende de hypnose praktijk Eindhoven al van een eerder bezoek , waar ik toen hele goede ervaringen mee had en heb toen de stoute schoenen aangetrokken en Mike benaderd of hij mij met dit probleem kon helpen. Gelukkig kon ik al binnen 2 dagen bij hem terecht en met één sessie was ik al geholpen. Wat een geweldige ervaring. Ik heb geen afkickverschijnselen gehad, geen drang meer om te drinken en voel me geweldig. Een heel ander tevreden mens die niet meer afhankelijk is van de drank. Onvoorstelbaar! Dit is nu een maand geleden, ik heb sindsdien niets meer gedronken en heb er ook geen behoefte meer aan. Heel soms denk ik wel eens, zal ik iets nemen want ik vond het altijd zo lekker, maar daar blijft het bij.
De meeste vrienden en kennissen reageren opgetogen als ik het vertel en kunnen zich niet voorstellen dat het zo’n groot probleem was bij mij. Maar als ik hun de verhalen vertel zien ze opeens dat ik inderdaad best al ver was. Sommigen proberen mij toch weer een drankje te laten drinken omdat het zo “ongezellig” is als ik niet drink. Maar ik kan die verleiding makkelijk weerstaan . Ik voel me weer een gelukkig, tevreden mens en mijn relatie is weer geweldig. ik kan dus iedereen met een probleem de hypnose praktijk Eindhoven van Mike de Wolf aanbevelen.

Super Mike hartstikke bedankt!!!

Stoppen met snacken en snaaien

Doordat ik gestopt ben met roken maar niet met snacken zijn de kilootjes er wel in de loop van de jaren bijgekomen. Ik ben ter vervanging van het roken ook meer gaan snacken. Ik heb vaak geprobeerd er mee op te houden maar na enkele weken verviel ik toch weer in mijn oude patroon.

Heb op facebook Hypnose Praktijk Eindhoven vaak voorbij zien komen. Heb contact gezocht en gevraagd of ze wat aan mijn snack en snaai gedrag konden doen zodat ik beter kon afvallen.

Resultaat is dat ik inderdaad geen behoefte meer heb in iets lekkers maar dat de gewoonte nog wel uit mijn systeem moet. Ik ben me bewust van het feit dat ik een dagelijkse gewoonte had gecreëerd om iets te snacken zonder dat ik er echt zin in had. Dat dit middels 1 sessie verholpen kan worden vind ik heel bijzonder en dat zonder strijd.

Petra

Stoppen met roken

Ik ben hier 21-12-2015 geweest voor een “stoppen met roken” sessie. Ben tot op heden nog steeds gestopt. De dag na de sessie had ik het er heel moeilijk mee maar na 1 telefoontje met Mike, was dit alweer afgelopen. Nu een week gestopt en heb er nog steeds geen behoefte aan maar het werkt alleen als je het zelf ook echt wil! Anders moet je het nog niet doen. Ik ben heel tevreden! 02-02-2016 Ben nog steeds gestopt? en geen moeite mee!!! Een echte aanrader!!!
Kim

Stoppen met roken

4 April bij Mike geweest. Aparte gewaarwording maar nu na ruim 2 weken nog steeds rookvrij. En dit zonder veel moeite. Een aanrader
MJ

Snacken en snaaien

Mike bedankt mij heeft het heel goed geholpen ik snoep helemaal niet meer en ik ben al 6 kilo kwijt goed hè .
groetjes Anneke