Verslaving verhelpen met hypnose in Eindhoven

Last van een verslaving die je graag wilt verhelpen? We helpen cliënten die verslaafd zijn aan onder andere wiet, blowen, alcohol, roken, suiker en gamen. Lukt het niet op wilskracht, maar heb je wel de wil en motivatie om er eindelijk mee te stoppen? Met hypnose in onze praktijk in Eindhoven bereiken we jouw onderbewustzijn, waar je wél de mogelijkheid hebt om er iets aan te doen.

Last van een verslaving

Verslavingen bevinden zich in het onderbewustzijn, waar je normaal gesproken niet zomaar bij kunt komen. Je weet dat je wilt stoppen en je bent gemotiveerd, maar toch lukt het niet. Wij begrijpen hoe dat komt, waardoor je last blijft houden van jouw gameverslaving, suikerverslaving, rookverslaving of verslaving aan alcohol, blowen of wiet of andere verslavingen.
Zit het je steeds meer in de weg en wil je er nu écht wat aan doen, terwijl je al van alles hebt geprobeerd? Wij bereiken het onderbewustzijn, waardoor we veel van onze cliënten in slechts 1 of 2 sessies kunnen helpen. We brengen wijzigingen aan buiten het bewustzijn om, zodat je de kans hebt om jouw verslaving eindelijk te verhelpen en achter je te laten.

Hypnose bij verslavingen

Met hypnose kom je in een diep ontspannen toestand, zowel fysiek als mentaal. Je kunt het vergelijken met zeer diepe concentratie, zoals wanneer je een spannend boek leest. Of als je met de auto naar huis rijdt en je niet alles meer herinnert van de rit.
Je blijft gewoon bij bewustzijn als we jouw verslaving verhelpen met hypnose in onze praktijk in Eindhoven. Je bent en blijft volledig in controle, omdat hypnose geen vorm van slaap is. In plaats daarvan pakken we verslavingen aan met hypnose in onze praktijk in Eindhoven door jouw onderbewustzijn te benaderen. Daar maken we de wijzigingen die jij nodig hebt om eindelijk minder te gamen, van het roken en de alcohol af te blijven of een oplossing te vinden voor jouw wietverslaving of alcoholverslaving of andere verslavingen.

Kennismaken: hypnose in Eindhoven

Benieuwd hoe we werken en hoe we er bij andere cliënten in slaagden om ze met hypnose in onze praktijk in Eindhoven van hun verslaving af te helpen? Lees hier de ervaringen in onze recensies. We zijn telefonisch bereikbaar. Uiteraard leggen we je vrijblijvend meer uit over hypnose, over hoe het werkt en hoe we jou kunnen helpen om eindelijk over jouw verslaving heen te stappen. Vanuit het onderbewustzijn zorgen we voor de blijvende verandering waar je naar zoekt. De wil én motivatie is in deze van cruciaal belang.
Wil je jouw verslaving verhelpen met hypnose? Bel ons op telefoonnummer +31 6 55 39 21 71 (Mike de Wolf) of +31 6 25 42 44 68 (Petra Boelens) of gebruik het online contactformulier. We horen graag van je.